TEST - Catálogo BURRF
   

Vegetables I : (Registro nro. 277719)

Detalles MARC
000 -CABECERA
campo de control de longitud fija 05018nam a22003855i 4500
001 - NÚMERO DE CONTROL
campo de control 277719
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL
campo de control MX-SnUAN
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN
campo de control 20160429153831.0
007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FÍSICA--INFORMACIÓN GENERAL
campo de control de longitud fija cr nn 008mamaa
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL
campo de control de longitud fija 150903s2008 xxu| o |||| 0|eng d
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO
Número Internacional Estándar del Libro 9780387304434
-- 9780387304434
024 7# - IDENTIFICADOR DE OTROS ESTÁNDARES
Número estándar o código 10.1007/9780387304434
Fuente del número o código doi
035 ## - NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA
Número de control de sistema vtls000330847
039 #9 - NIVEL DE CONTROL BIBLIOGRÁFICO Y DETALLES DE CODIFICACIÓN [OBSOLETO]
Nivel de reglas en descripción bibliográfica 201509030210
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar no-encabezamientos de materia en puntos de acceso VLOAD
Nivel de esfuerzo utilizado en la asignación de encabezamientos de materia 201404121729
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar clasificación VLOAD
Nivel de esfuerzo utilizado en la asignación de encabezamientos de materia 201404091506
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar clasificación VLOAD
Nivel de esfuerzo utilizado en la asignación de encabezamientos de materia 201401311353
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar clasificación staff
-- 201401301155
-- staff
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN
Centro catalogador/agencia de origen MX-SnUAN
Lengua de catalogación spa
Centro/agencia transcriptor MX-SnUAN
Normas de descripción rda
050 #4 - CLASIFICACIÓN DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
Número de clasificación QH433
100 1# - ENTRADA PRINCIPAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Prohens, Jaime.
Término indicativo de función/relación editor.
9 (RLIN) 300738
245 10 - MENCIÓN DE TÍTULO
Título Vegetables I :
Resto del título Asteraceae, Brassicaceae, Chenopodicaceae, and Cucurbitaceae /
Mención de responsabilidad, etc. edited by Jaime Prohens, Fernando Nuez.
264 #1 - PRODUCCIÓN, PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, FABRICACIÓN Y COPYRIGHT
Producción, publicación, distribución, fabricación y copyright New York, NY :
Nombre del de productor, editor, distribuidor, fabricante Springer New York,
Fecha de producción, publicación, distribución, fabricación o copyright 2008.
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Otras características físicas recurso en línea.
336 ## - TIPO DE CONTENIDO
Término de tipo de contenido texto
Código de tipo de contenido txt
Fuente rdacontent
337 ## - TIPO DE MEDIO
Nombre/término del tipo de medio computadora
Código del tipo de medio c
Fuente rdamedia
338 ## - TIPO DE SOPORTE
Nombre/término del tipo de soporte recurso en línea
Código del tipo de soporte cr
Fuente rdacarrier
347 ## - CARACTERÍSTICAS DEL ARCHIVO DIGITAL
Tipo de archivo archivo de texto
Formato de codificación PDF
Fuente rda
490 0# - MENCIÓN DE SERIE
Mención de serie Handbook of Plant Breeding ;
Designación de volumen o secuencia 1
500 ## - NOTA GENERAL
Nota general Springer eBooks
505 0# - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO
Nota de contenido con formato Family Asteraceae (=Compositae) -- Chicory and Endive -- Globe Artichoke and Cardoon -- Lettuce -- Family Brassicaceae (=Cruciferae) -- Cabbage and Kale -- Cauliflower and Broccoli -- Family Chenopodiaceae -- Spinach -- Table Beet -- Family Cucurbitaceae -- Cucumber -- Melon -- Pumpkin and Winter Squash -- Summer Squash -- Watermelon.
520 ## - SUMARIO, ETC.
Sumario, etc. The production and consumption of vegetables has expanded dramatically in the last years, with a global growth in the production of more than 50% in the last decade and it is expected that in the coming years, vegetable crops production will continue its expansion. The vegetables seed market is very dynamic and competitive, and predominant varieties are quickly replaced by new varieties. Therefore, updated information on the state of the art of the genetic improvement of specific crops is of interest to vegetable crops breeders, researchers and scholars. During the last years an immense quantity of new knowledge on the genetic diversity of vegetables and the utilization of genetic resources, breeding methods and techniques, and on the development and utilization of modern biotechnologies in vegetables crop breeding has accumulated, and there is a need of a major reference work that synthesizes this information. The Handbook of Plant Breeding—Vegetables I and II are two volumes devoted to 20 of the most important vegetable crops. These crops belong to eight different botanical families grouped by taxonomic category. The first volume focuses on four families: Asteraceae or Compositae (chicory and endive, globe artichoke and cardoon, and lettuce), Brassicaceae or Cruciferae (cabbage, and cauliflower and broccoli), Chenopodiaceae (spinach and sugar beet) and Cucurbitaceae (cucumber, melon, pumpkin and winter squash, summer squash, and watermelon). The second volume concentrates on four other families: Fabaceae or Leguminosae (garden pea, and snap bean), Liliaceae (asparagus, and onion), Solanaceae (eggplant, pepper, and tomato) and Umbelliferae or Apiaceae (carrot). Chapters have been written by outstanding breeders with wide experience in the crop breeding. Each chapter includes information on the origin and domestication, varietal groups, genetic resources, major breeding achievements and current goals of breeding, breeding methods and techniques, integration of the new biotechnologies in the breeding programmes, and the production of seed of specific crops. About the Editors: Jaime Prohens is president of the European Association for Research on Plant Breeding (EUCARPIA) and vice-president of the Spanish Society for Horticultural Science (SECH). Prof. Prohens teaches Genetics and Plant Breeding at the Universidad Politécnica de Valencia (UPV), Spain. He leads a group on vegetable crops breeding and has published many scientific papers on different aspects related to this subject. Prof. Prohens also serves as member of the editorial board of several scientific journals. Fernando Nuez is Professor of Genetics and Plant Breeding at the Universidad Politécnica de Valencia (UPV), Spain, and Director of the Institute for Conservation and Improvement of Agrodiversity. Prof. Nuez is author of more than 1000 scientific papers, contributions to congresses and books on plant breeding and has developed several cultivars of vegetable crops. He has been honoured as Honorary member of EUCARPIA for his scientific excellence. He is also director of a Master in Plant Breeding at UPV.
590 ## - NOTA LOCAL (RLIN)
Nota local Para consulta fuera de la UANL se requiere clave de acceso remoto.
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Nuez, Fernando.
Término indicativo de función/relación editor.
9 (RLIN) 78226
710 2# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE ENTIDAD CORPORATIVA
Nombre de entidad corporativa o nombre de jurisdicción como elemento de entrada SpringerLink (Servicio en línea)
9 (RLIN) 299170
776 08 - ENTRADA/ENLACE A UN FORMATO FÍSICO ADICIONAL
Información de relación/Frase instructiva de referencia Edición impresa:
Número Internacional Estándar del Libro 9780387722917
856 40 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS
Identificador Uniforme del Recurso <a href="http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-0-387-30443-4">http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-0-387-30443-4</a>
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942 ## - ELEMENTOS DE PUNTO DE ACCESO ADICIONAL (KOHA)
Tipo de ítem Koha Recurso en línea

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