TEST - Catálogo BURRF
   

Anthocyanins : (Registro nro. 279177)

Detalles MARC
000 -CABECERA
campo de control de longitud fija 05112nam a22003855i 4500
001 - NÚMERO DE CONTROL
campo de control 279177
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL
campo de control MX-SnUAN
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN
campo de control 20160429153935.0
007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FÍSICA--INFORMACIÓN GENERAL
campo de control de longitud fija cr nn 008mamaa
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL
campo de control de longitud fija 150903s2009 xxu| o |||| 0|eng d
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO
Número Internacional Estándar del Libro 9780387773353
-- 9780387773353
024 7# - IDENTIFICADOR DE OTROS ESTÁNDARES
Número estándar o código 10.1007/9780387773353
Fuente del número o código doi
035 ## - NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA
Número de control de sistema vtls000332806
039 #9 - NIVEL DE CONTROL BIBLIOGRÁFICO Y DETALLES DE CODIFICACIÓN [OBSOLETO]
Nivel de reglas en descripción bibliográfica 201509030758
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar no-encabezamientos de materia en puntos de acceso VLOAD
Nivel de esfuerzo utilizado en la asignación de encabezamientos de materia 201404122247
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar clasificación VLOAD
Nivel de esfuerzo utilizado en la asignación de encabezamientos de materia 201404092017
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar clasificación VLOAD
-- 201402041055
-- staff
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN
Centro catalogador/agencia de origen MX-SnUAN
Lengua de catalogación spa
Centro/agencia transcriptor MX-SnUAN
Normas de descripción rda
050 #4 - CLASIFICACIÓN DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
Número de clasificación QK861-899
100 1# - ENTRADA PRINCIPAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Winefield, Chris.
Término indicativo de función/relación editor.
9 (RLIN) 303364
245 10 - MENCIÓN DE TÍTULO
Título Anthocyanins :
Resto del título Biosynthesis, Functions, and Applications /
Mención de responsabilidad, etc. edited by Chris Winefield, Kevin Davies, Kevin Gould.
264 #1 - PRODUCCIÓN, PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, FABRICACIÓN Y COPYRIGHT
Producción, publicación, distribución, fabricación y copyright New York, NY :
Nombre del de productor, editor, distribuidor, fabricante Springer New York,
Fecha de producción, publicación, distribución, fabricación o copyright 2009.
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Otras características físicas recurso en línea.
336 ## - TIPO DE CONTENIDO
Término de tipo de contenido texto
Código de tipo de contenido txt
Fuente rdacontent
337 ## - TIPO DE MEDIO
Nombre/término del tipo de medio computadora
Código del tipo de medio c
Fuente rdamedia
338 ## - TIPO DE SOPORTE
Nombre/término del tipo de soporte recurso en línea
Código del tipo de soporte cr
Fuente rdacarrier
347 ## - CARACTERÍSTICAS DEL ARCHIVO DIGITAL
Tipo de archivo archivo de texto
Formato de codificación PDF
Fuente rda
500 ## - NOTA GENERAL
Nota general Springer eBooks
505 0# - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO
Nota de contenido con formato Anthocyanin Function in Vegetative Organs -- Role of Anthocyanins in Plant Defence -- Modifying Anthocyanin Production in Flowers -- Prevalence and Functions of Anthocyanins in Fruits -- Anthocyanin Biosynthesis in Plant Cell Cultures: A Potential Source of Natural Colourants -- Modification and Stabilization of Anthocyanins -- Flavonoid Biotransformations in Microorganisms -- Biosynthesis and Manipulation of Flavonoids in Forage Legumes -- Anthocyanins as Food Colorants -- Interactions Between Flavonoids that Benefit Human Health.
520 ## - SUMARIO, ETC.
Sumario, etc. In recent years, knowledge of anthocyanin pigments has undergone unprecedented expansion. Indeed, the molecular genetic control of anthocyanin biosynthesis is now one of the best understood of all secondary metabolic pathways. Advances in analytical technology have led to the discovery of many novel anthocyanin compounds, dramatically enriching the palette used by plant breeders to introduce vibrant new colors into horticultural crops. The food industry, too, has benefited from this research; methods for stabilizing the colors of anthocyanins extracted from cell cultures have been optimized, opening the way for their use as natural food colorings. Recent scientific research has also focused on the possible benefits to human health from the ingestion of anthocyanin-rich foods. Anthocyanins are remarkably potent antioxidants. These pigments, especially in conjunction with other flavonoids, have been associated with reductions in the incidence and severity of many other non-infectious diseases, including diabetes, cardiovascular disease and certain cancers. Finally, there has been significant progress in our understanding of the benefits of anthocyanins to plants themselves. Originally considered an extravagance without a purpose, anthocyanins are now implicated in multifarious vital functions. These include the attraction of pollinators and frugivores, defense from herbivores, and protection from environmental stressors. Anthocyanins are highly versatile and enormously useful to plants. This book covers the biosynthesis and function of anthocyanins (and the related proanthocyanidins) in plants, and their applications in agriculture, food products, and human health. The book addresses wide-ranging issues that include human nutrition, the pastoral sector, cell culture production systems, food colorants, flower and fruit color, plant biotic interactions, and the responses of plants to environmental stress. Kevin Gould is an Associate Professor in Biological Sciences at Victoria University of Wellington, New Zealand, where he teaches plant development and physiological plant ecology. He has a long-standing research interest in the functional significance of anthocyanins in leaves, stems and roots. Chris Winefield is a Senior Lecturer in Plant Biotechnology and Biochemistry at Lincoln University, New Zealand, where he teaches plant biochemistry and biotechnology applications in modern plant biology. He has a long-standing research interest in the metabolism and molecular biology of plant secondary metabolites, especially the production of anthocyanins in ornamental flower crops. Latterly he has begun work characterizing metabolic pathways responsible for the formation of flavor and aroma compounds in wine grape. Kevin Davies leads the Plant Pigments Team of Crop & Food Research, Palmerston North, New Zealand. His group studies the molecular genetics of pigment biosynthesis in ornamentals, fruit and vegetables. A particular interest is the transcriptional regulation of flavonoid biosynthesis.
590 ## - NOTA LOCAL (RLIN)
Nota local Para consulta fuera de la UANL se requiere clave de acceso remoto.
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Davies, Kevin.
Término indicativo de función/relación editor.
9 (RLIN) 303365
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Gould, Kevin.
Término indicativo de función/relación editor.
9 (RLIN) 303366
710 2# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE ENTIDAD CORPORATIVA
Nombre de entidad corporativa o nombre de jurisdicción como elemento de entrada SpringerLink (Servicio en línea)
9 (RLIN) 299170
776 08 - ENTRADA/ENLACE A UN FORMATO FÍSICO ADICIONAL
Información de relación/Frase instructiva de referencia Edición impresa:
Número Internacional Estándar del Libro 9780387773346
856 40 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS
Identificador Uniforme del Recurso <a href="http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-0-387-77335-3">http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-0-387-77335-3</a>
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942 ## - ELEMENTOS DE PUNTO DE ACCESO ADICIONAL (KOHA)
Tipo de ítem Koha Recurso en línea

No hay ítems disponibles.

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