TEST - Catálogo BURRF
   

Food Engineering: Integrated Approaches / (Registro nro. 279209)

Detalles MARC
000 -CABECERA
campo de control de longitud fija 05841nam a22004095i 4500
001 - NÚMERO DE CONTROL
campo de control 279209
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL
campo de control MX-SnUAN
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN
campo de control 20160429153936.0
007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FÍSICA--INFORMACIÓN GENERAL
campo de control de longitud fija cr nn 008mamaa
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL
campo de control de longitud fija 150903s2008 xxu| o |||| 0|eng d
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO
Número Internacional Estándar del Libro 9780387754307
-- 9780387754307
024 7# - IDENTIFICADOR DE OTROS ESTÁNDARES
Número estándar o código 10.1007/9780387754307
Fuente del número o código doi
035 ## - NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA
Número de control de sistema vtls000332587
039 #9 - NIVEL DE CONTROL BIBLIOGRÁFICO Y DETALLES DE CODIFICACIÓN [OBSOLETO]
Nivel de reglas en descripción bibliográfica 201509030231
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar no-encabezamientos de materia en puntos de acceso VLOAD
Nivel de esfuerzo utilizado en la asignación de encabezamientos de materia 201404122206
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar clasificación VLOAD
Nivel de esfuerzo utilizado en la asignación de encabezamientos de materia 201404091937
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar clasificación VLOAD
-- 201402041033
-- staff
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN
Centro catalogador/agencia de origen MX-SnUAN
Lengua de catalogación spa
Centro/agencia transcriptor MX-SnUAN
Normas de descripción rda
050 #4 - CLASIFICACIÓN DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
Número de clasificación TP248.65.F66
100 1# - ENTRADA PRINCIPAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Gutiérrez-López, Gustavo F.
Término indicativo de función/relación editor.
9 (RLIN) 303407
245 10 - MENCIÓN DE TÍTULO
Título Food Engineering: Integrated Approaches /
Mención de responsabilidad, etc. edited by Gustavo F. Gutiérrez-López, Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Jorge Welti-Chanes, Efrén Parada-Arias.
264 #1 - PRODUCCIÓN, PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, FABRICACIÓN Y COPYRIGHT
Producción, publicación, distribución, fabricación y copyright New York, NY :
Nombre del de productor, editor, distribuidor, fabricante Springer New York,
Fecha de producción, publicación, distribución, fabricación o copyright 2008.
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Otras características físicas recurso en línea.
336 ## - TIPO DE CONTENIDO
Término de tipo de contenido texto
Código de tipo de contenido txt
Fuente rdacontent
337 ## - TIPO DE MEDIO
Nombre/término del tipo de medio computadora
Código del tipo de medio c
Fuente rdamedia
338 ## - TIPO DE SOPORTE
Nombre/término del tipo de soporte recurso en línea
Código del tipo de soporte cr
Fuente rdacarrier
347 ## - CARACTERÍSTICAS DEL ARCHIVO DIGITAL
Tipo de archivo archivo de texto
Formato de codificación PDF
Fuente rda
490 0# - MENCIÓN DE SERIE
Mención de serie Food Engineering series,
Número Internacional Normalizado para Publicaciones Seriadas 1571-0297
500 ## - NOTA GENERAL
Nota general Springer eBooks
505 0# - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO
Nota de contenido con formato Scientific and Technological Cooperation in the Agri-Food Sector: The Case of the CYTED Program -- Food Sterilization by Combining High Pressure and Thermal Energy -- Nonlinear Kinetics: Principles and Potential Food Applications -- Consequences of Matrix Structural Changes on Functional Stability of Enzymes as Affected by Electrolytes -- Air Impingement Cooling of Cylindrical Objects Using Slot Jets -- New Technologies to Preserve Quality of Fresh-Cut Produce -- Advanced Food Products & Process Engineering (SAFES) I: Concepts & Methodology -- Phase Transitions and Hygroscopicity in Chewing Gum Manufacture -- Exploring The Linear Viscoelastic Properties Structure Relationship in Processed Fruit Tissues -- Bubbles in Foods: Creating Structure out of Thin Air! -- Films Based on Biopolymer from Conventional and Non-Conventional Sources -- Edible Coating as an Oil Barrier or Active System -- From Powders End Use Properties to Process Engineering -- Towards an Integrated Approach to Food Engineering: Structure-Function Relationships And Convective Drying -- Towards Food Product Design -- Image Processing Methods and Fractal Analysis for Quantitative Evaluation of Size, Shape, Structure and Microstructure in Food Materials -- Scanning Electron Microscopy of Thermo-Sonicated Listeria Innocua Cells -- Sorption Properties of Dehydrated Model Systems and Their Relationship to the Rate of Non-Enzymatic Browning -- Drying of Porous Materials: Experiments and Modelling at Pore Level -- Rheological Description of the Disorder-Order Transition of Gellan Without Added Counter-Ions -- Advanced Food Products and Process Engineering (SAFES) II: Application to Apple Combined Drying -- Simple, Practical and Efficient on-Line Correction of Process Deviations in Batch Retort Through Simulation -- Effect of Capsicum Extracts and Cinnamic Acid on the Growth of Some Important Bacteria in Dairy Products -- Predictive Equations to Assess the Effect of Lactic Acid and Temperature on Bacterial Growth in a Model Meat System -- Free-Choice Profiling of Passion Fruit Juice Processed by High Hydrostatic Pressure -- Effect of High Temperature on Shrinkage and Porosity of Crispy Dried Bananas -- Isolation, Purification and Partial Characterization of Laccase from Ustilago maydis -- Phase Behavior of Phospholipid-Cholesterol Liposomes Stabilized With Trehalose -- Zeta-Potential as a Way to Determine Optimal Conditions During Fruit Juice Clarification -- Engineered Food/Protein Structure And Bioactive Proteins and Peptides From Whey -- Whey Proteins: Bioengineering and Health -- Innovations in Starch-Based Film Technology -- Programme Al?an: European Union Programme of High Level Scholarships for Latin America -- ISEKI-Food: Integrating Safety and Environmental Knowledge into Food Studies Towards European Sustainable Development.
520 ## - SUMARIO, ETC.
Sumario, etc. Food Engineering: Integrated Approaches presents an up-to-date review of important food engineering concepts, issues and recent advances in the field. Distinguished food engineers and food scientists from key institutions worldwide have contributed chapters that provide a deep analysis of their particular subjects. At the same time, each topic is framed within the context of a broader more integrated approach, demonstrating its relationship and interconnectedness to other areas. The premise of this work, therefore, is to offer both a comprehensive understanding of food engineering as a whole and a thorough knowledge of individual subjects. This approach appropriately conveys the basic fundamentals, state-of-the-art technology, and applications of the involved disciplines, and further encourages scientific collaboration among researchers. This book is mainly directed to academics, and to undergraduate and postgraduate students in food engineering, food science and food technology. Scholars will find a selection of innovative topics ranging from bubbles in food and transport phenomena in food systems to practical food processing applications at the industrial level. Professionals working in food research centers and food industries may also find this book useful.
590 ## - NOTA LOCAL (RLIN)
Nota local Para consulta fuera de la UANL se requiere clave de acceso remoto.
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Barbosa-Cánovas, Gustavo V.
Término indicativo de función/relación editor.
9 (RLIN) 210232
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Welti-Chanes, Jorge.
Término indicativo de función/relación editor.
9 (RLIN) 303408
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Parada-Arias, Efrén.
Término indicativo de función/relación editor.
9 (RLIN) 303409
710 2# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE ENTIDAD CORPORATIVA
Nombre de entidad corporativa o nombre de jurisdicción como elemento de entrada SpringerLink (Servicio en línea)
9 (RLIN) 299170
776 08 - ENTRADA/ENLACE A UN FORMATO FÍSICO ADICIONAL
Información de relación/Frase instructiva de referencia Edición impresa:
Número Internacional Estándar del Libro 9780387754291
856 40 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS
Identificador Uniforme del Recurso <a href="http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-0-387-75430-7">http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-0-387-75430-7</a>
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942 ## - ELEMENTOS DE PUNTO DE ACCESO ADICIONAL (KOHA)
Tipo de ítem Koha Recurso en línea

No hay ítems disponibles.

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