Vegetables II : (Registro nro. 279639)
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000 -CABECERA | |
---|---|
campo de control de longitud fija | 04849nam a22003855i 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL | |
campo de control | 279639 |
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL | |
campo de control | MX-SnUAN |
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN | |
campo de control | 20160429153953.0 |
007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FÍSICA--INFORMACIÓN GENERAL | |
campo de control de longitud fija | cr nn 008mamaa |
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL | |
campo de control de longitud fija | 150903s2008 xxu| o |||| 0|eng d |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO | |
Número Internacional Estándar del Libro | 9780387741109 |
-- | 9780387741109 |
024 7# - IDENTIFICADOR DE OTROS ESTÁNDARES | |
Número estándar o código | 10.1007/9780387741109 |
Fuente del número o código | doi |
035 ## - NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA | |
Número de control de sistema | vtls000332464 |
039 #9 - NIVEL DE CONTROL BIBLIOGRÁFICO Y DETALLES DE CODIFICACIÓN [OBSOLETO] | |
Nivel de reglas en descripción bibliográfica | 201509030226 |
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar no-encabezamientos de materia en puntos de acceso | VLOAD |
Nivel de esfuerzo utilizado en la asignación de encabezamientos de materia | 201404122142 |
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar clasificación | VLOAD |
Nivel de esfuerzo utilizado en la asignación de encabezamientos de materia | 201404091913 |
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar clasificación | VLOAD |
-- | 201402041029 |
-- | staff |
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN | |
Centro catalogador/agencia de origen | MX-SnUAN |
Lengua de catalogación | spa |
Centro/agencia transcriptor | MX-SnUAN |
Normas de descripción | rda |
050 #4 - CLASIFICACIÓN DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO | |
Número de clasificación | QH433 |
100 1# - ENTRADA PRINCIPAL--NOMBRE DE PERSONA | |
Nombre de persona | Prohens, Jaime. |
Término indicativo de función/relación | editor. |
9 (RLIN) | 300738 |
245 10 - MENCIÓN DE TÍTULO | |
Título | Vegetables II : |
Resto del título | Fabaceae, Liliaceae, Solanaceae, and Umbelliferae / |
Mención de responsabilidad, etc. | edited by Jaime Prohens, Fernando Nuez. |
264 #1 - PRODUCCIÓN, PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, FABRICACIÓN Y COPYRIGHT | |
Producción, publicación, distribución, fabricación y copyright | New York, NY : |
Nombre del de productor, editor, distribuidor, fabricante | Springer New York, |
Fecha de producción, publicación, distribución, fabricación o copyright | 2008. |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA | |
Otras características físicas | recurso en línea. |
336 ## - TIPO DE CONTENIDO | |
Término de tipo de contenido | texto |
Código de tipo de contenido | txt |
Fuente | rdacontent |
337 ## - TIPO DE MEDIO | |
Nombre/término del tipo de medio | computadora |
Código del tipo de medio | c |
Fuente | rdamedia |
338 ## - TIPO DE SOPORTE | |
Nombre/término del tipo de soporte | recurso en línea |
Código del tipo de soporte | cr |
Fuente | rdacarrier |
347 ## - CARACTERÍSTICAS DEL ARCHIVO DIGITAL | |
Tipo de archivo | archivo de texto |
Formato de codificación | |
Fuente | rda |
490 0# - MENCIÓN DE SERIE | |
Mención de serie | Handbook of Plant Breeding ; |
Designación de volumen o secuencia | 2 |
500 ## - NOTA GENERAL | |
Nota general | Springer eBooks |
505 0# - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO | |
Nota de contenido con formato | Family Fabaceae (=Leguminosae) -- Garden Pea -- Snap Bean -- Family Liliaceae -- Asparagus -- Onion -- Family Solanaceae -- Eggplant -- Pepper -- Tomato -- Family Umbelliferae (=Apiaceae) -- Carrot. |
520 ## - SUMARIO, ETC. | |
Sumario, etc. | The production and consumption of vegetables has expanded dramatically in the last years, with a global growth in the production of more than 50% in the last decade and it is expected that in the coming years, vegetable crops production will continue its expansion. The vegetables seed market is very dynamic and competitive, and predominant varieties are quickly replaced by new varieties. Therefore, updated information on the state of the art of the genetic improvement of specific crops is of interest to vegetable crops breeders, researchers and scholars. During the last years an immense quantity of new knowledge on the genetic diversity of vegetables and the utilization of genetic resources, breeding methods and techniques, and on the development and utilization of modern biotechnologies in vegetables crop breeding has accumulated, and there is a need of a major reference work that synthesizes this information. The Handbook of Plant Breeding—Vegetables I and II are two volumes devoted to 20 of the most important vegetable crops. These crops belong to eight different botanical families grouped by taxonomic category. The first volume focuses on four families: Asteraceae or Compositae (chicory and endive, globe artichoke and cardoon, and lettuce), Brassicaceae or Cruciferae (cabbage, and cauliflower and broccoli), Chenopodiaceae (spinach and sugar beet) and Cucurbitaceae (cucumber, melon, pumpkin and winter squash, summer squash, and watermelon). The second volume concentrates on four other families: Fabaceae or Leguminosae (garden pea, and snap bean), Liliaceae (asparagus, and onion), Solanaceae (eggplant, pepper, and tomato) and Umbelliferae or Apiaceae (carrot). Chapters have been written by outstanding breeders with wide experience in the crop breeding. Each chapter includes information on the origin and domestication, varietal groups, genetic resources, major breeding achievements and current goals of breeding, breeding methods and techniques, integration of the new biotechnologies in the breeding programmes, and the production of seed of specific crops. About the Editors: Jaime Prohens is president of the European Association for Research on Plant Breeding (EUCARPIA) and vice-president of the Spanish Society for Horticultural Science (SECH). Prof. Prohens teaches Genetics and Plant Breeding at the Universidad Politécnica de Valencia (UPV), Spain. He leads a group on vegetable crops breeding and has published many scientific papers on different aspects related to this subject. Prof. Prohens also serves as member of the editorial board of several scientific journals. Fernando Nuez is Professor of Genetics and Plant Breeding at the Universidad Politécnica de Valencia (UPV), Spain, and Director of the Institute for Conservation and Improvement of Agrodiversity. Prof. Nuez is author of more than 1000 scientific papers, contributions to congresses and books on plant breeding and has developed several cultivars of vegetable crops. He has been honoured as Honorary member of EUCARPIA for his scientific excellence. He is also director of a Master in Plant Breeding at UPV. |
590 ## - NOTA LOCAL (RLIN) | |
Nota local | Para consulta fuera de la UANL se requiere clave de acceso remoto. |
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA | |
Nombre de persona | Nuez, Fernando. |
Término indicativo de función/relación | editor. |
9 (RLIN) | 78226 |
710 2# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE ENTIDAD CORPORATIVA | |
Nombre de entidad corporativa o nombre de jurisdicción como elemento de entrada | SpringerLink (Servicio en línea) |
9 (RLIN) | 299170 |
776 08 - ENTRADA/ENLACE A UN FORMATO FÍSICO ADICIONAL | |
Información de relación/Frase instructiva de referencia | Edición impresa: |
Número Internacional Estándar del Libro | 9780387741086 |
856 40 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS | |
Identificador Uniforme del Recurso | <a href="http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-0-387-74110-9">http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-0-387-74110-9</a> |
Nota pública | Conectar a Springer E-Books (Para consulta externa se requiere previa autentificación en Biblioteca Digital UANL) |
942 ## - ELEMENTOS DE PUNTO DE ACCESO ADICIONAL (KOHA) | |
Tipo de ítem Koha | Recurso en línea |
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