TEST - Catálogo BURRF
   

Case Studies in Food Safety and Environmental Health / (Registro nro. 280373)

Detalles MARC
000 -CABECERA
campo de control de longitud fija 04826nam a22003855i 4500
001 - NÚMERO DE CONTROL
campo de control 280373
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL
campo de control MX-SnUAN
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN
campo de control 20160429154021.0
007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FÍSICA--INFORMACIÓN GENERAL
campo de control de longitud fija cr nn 008mamaa
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL
campo de control de longitud fija 150903s2007 xxu| o |||| 0|eng d
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO
Número Internacional Estándar del Libro 9780387456799
-- 9780387456799
024 7# - IDENTIFICADOR DE OTROS ESTÁNDARES
Número estándar o código 10.1007/9780387456799
Fuente del número o código doi
035 ## - NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA
Número de control de sistema vtls000331469
039 #9 - NIVEL DE CONTROL BIBLIOGRÁFICO Y DETALLES DE CODIFICACIÓN [OBSOLETO]
Nivel de reglas en descripción bibliográfica 201509030731
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar no-encabezamientos de materia en puntos de acceso VLOAD
Nivel de esfuerzo utilizado en la asignación de encabezamientos de materia 201404121846
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar clasificación VLOAD
Nivel de esfuerzo utilizado en la asignación de encabezamientos de materia 201404091614
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar clasificación VLOAD
Nivel de esfuerzo utilizado en la asignación de encabezamientos de materia 201401311416
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar clasificación staff
-- 201401301210
-- staff
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN
Centro catalogador/agencia de origen MX-SnUAN
Lengua de catalogación spa
Centro/agencia transcriptor MX-SnUAN
Normas de descripción rda
050 #4 - CLASIFICACIÓN DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
Número de clasificación TP248.65.F66
100 1# - ENTRADA PRINCIPAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Ho, Peter.
Término indicativo de función/relación editor.
9 (RLIN) 304618
245 10 - MENCIÓN DE TÍTULO
Título Case Studies in Food Safety and Environmental Health /
Mención de responsabilidad, etc. edited by Peter Ho, Maria Margarida Cortez Vieira.
264 #1 - PRODUCCIÓN, PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, FABRICACIÓN Y COPYRIGHT
Producción, publicación, distribución, fabricación y copyright Boston, MA :
Nombre del de productor, editor, distribuidor, fabricante Springer US,
Fecha de producción, publicación, distribución, fabricación o copyright 2007.
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Extensión xv, 93 páginas,
Otras características físicas recurso en línea.
336 ## - TIPO DE CONTENIDO
Término de tipo de contenido texto
Código de tipo de contenido txt
Fuente rdacontent
337 ## - TIPO DE MEDIO
Nombre/término del tipo de medio computadora
Código del tipo de medio c
Fuente rdamedia
338 ## - TIPO DE SOPORTE
Nombre/término del tipo de soporte recurso en línea
Código del tipo de soporte cr
Fuente rdacarrier
347 ## - CARACTERÍSTICAS DEL ARCHIVO DIGITAL
Tipo de archivo archivo de texto
Formato de codificación PDF
Fuente rda
490 0# - MENCIÓN DE SERIE
Mención de serie Integrating Safety and Environmental Knowledge Into Food Studies towards European Sustainable Development ;
Designación de volumen o secuencia 6
500 ## - NOTA GENERAL
Nota general Springer eBooks
505 0# - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO
Nota de contenido con formato Specific Issues -- Acrylamide and Human Health -- Nitrates in Food, Health and the Environment -- Endocrine disrupting compounds in olive oil -- Clostridium botulinum and Botulism -- Listeria monocytogenes and Listeriosis -- Historical perspectives -- The Toxic Oil Syndrome in Spain -- A ban on Paprika in Hungary -- An Outbreak of Botulism in Italy -- Listeriosis from butter in Finland -- Research-based -- Alternative solutions for the treatment of food produce -- Heavy metals in Organic milk -- Aflatoxins in farmed fish in Estonia -- Mycotoxins in Cereal Products from Romania.
520 ## - SUMARIO, ETC.
Sumario, etc. The ISEKI-Food book series is a collection where various aspects of food safety and environmental issues are introduced and reviewed by scientists specializing in the field. In all of the books a special emphasis is placed on including case studies applicable to each specific topic. The books are intended for graduate students and senior level undergraduate students as well as professionals and researchers interested in food safety and environmental issues applicable to food safety. "ISEKI-Food" is an acronym for "Integrating Safety and Environmental Knowledge Into Food Studies". Participants in the ISEKI-Food network, coordinated by Professor Cristina Silva at The Catholic University of Portugal, come from 29 countries in Europe and most of the institutes and universities involved with Food Science education at the university level in Europe are represented. Some international companies and non teaching institutions have also participated in the network. The main objectives of ISEKI-Food are to improve the harmonization of studies in food science and engineering in Europe and to develop and adapt food science curricula emphasizing the inclusion of safety and environmental topics. Case Studies in Food Safety and Environmental Health, the sixth volume of the ISEKI-Food book series, presents food safety concepts and issues in a practical and applied framework for use in the classroom. The book is divided into three main sections: microbial food safety chemical residues and contaminants risk assessment and food legislation These sections can be used individually or together as a series to discuss a range of food safety issues. Section One covers specific food safety issues such as acrylamide, nitrate contamination, residual pesticides, Clostridium botulinum, and botulism. Section Two discusses the historical perspective of food safety issues. Section Three looks at food safety from the standpoint of the researcher: examining food safety issues at hand while figuring out how to approach their investigation. Each chapter has a summary of the issues discussed, objectives, and discussion questions focused on the major issues and other relevant factors. About the Editors Margarida Vieira is an associate professor at the University of Algarve's School of Technology. Peter Ho is an assistant professor at the Polytechnic Institute of Viana do Castelo's School of Technology and Management. About the Series Editor Kristberg Kristbergsson is Professor of Food Science at the Department of Food Science and Human Nutrition at the University of Iceland, Iceland.
590 ## - NOTA LOCAL (RLIN)
Nota local Para consulta fuera de la UANL se requiere clave de acceso remoto.
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Vieira, Maria Margarida Cortez.
Término indicativo de función/relación editor.
9 (RLIN) 305268
710 2# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE ENTIDAD CORPORATIVA
Nombre de entidad corporativa o nombre de jurisdicción como elemento de entrada SpringerLink (Servicio en línea)
9 (RLIN) 299170
776 08 - ENTRADA/ENLACE A UN FORMATO FÍSICO ADICIONAL
Información de relación/Frase instructiva de referencia Edición impresa:
Número Internacional Estándar del Libro 9780387335148
856 40 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS
Identificador Uniforme del Recurso <a href="http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-0-387-45679-9">http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-0-387-45679-9</a>
Nota pública Conectar a Springer E-Books (Para consulta externa se requiere previa autentificación en Biblioteca Digital UANL)
942 ## - ELEMENTOS DE PUNTO DE ACCESO ADICIONAL (KOHA)
Tipo de ítem Koha Recurso en línea

No hay ítems disponibles.

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