Aquaculture, Innovation and Social Transformation / (Registro nro. 282978)
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000 -CABECERA | |
---|---|
campo de control de longitud fija | 04941nam a22003855i 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL | |
campo de control | 282978 |
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL | |
campo de control | MX-SnUAN |
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN | |
campo de control | 20170705134207.0 |
007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FÍSICA--INFORMACIÓN GENERAL | |
campo de control de longitud fija | cr nn 008mamaa |
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL | |
campo de control de longitud fija | 150903s2009 ne | o |||| 0|eng d |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO | |
Número Internacional Estándar del Libro | 9781402088353 |
-- | 9781402088353 |
024 7# - IDENTIFICADOR DE OTROS ESTÁNDARES | |
Número estándar o código | 10.1007/9781402088353 |
Fuente del número o código | doi |
035 ## - NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA | |
Número de control de sistema | vtls000336173 |
039 #9 - NIVEL DE CONTROL BIBLIOGRÁFICO Y DETALLES DE CODIFICACIÓN [OBSOLETO] | |
Nivel de reglas en descripción bibliográfica | 201509030257 |
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar no-encabezamientos de materia en puntos de acceso | VLOAD |
Nivel de esfuerzo utilizado en la asignación de encabezamientos de materia | 201404300312 |
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar clasificación | VLOAD |
-- | 201402041342 |
-- | staff |
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN | |
Centro catalogador/agencia de origen | MX-SnUAN |
Lengua de catalogación | spa |
Centro/agencia transcriptor | MX-SnUAN |
Normas de descripción | rda |
050 #4 - CLASIFICACIÓN DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO | |
Número de clasificación | QL81.5-84.7 |
100 1# - ENTRADA PRINCIPAL--NOMBRE DE PERSONA | |
Nombre de persona | Culver, Keith. |
Término indicativo de función/relación | editor. |
9 (RLIN) | 310158 |
245 10 - MENCIÓN DE TÍTULO | |
Título | Aquaculture, Innovation and Social Transformation / |
Mención de responsabilidad, etc. | edited by Keith Culver, David Castle. |
264 #1 - PRODUCCIÓN, PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, FABRICACIÓN Y COPYRIGHT | |
Producción, publicación, distribución, fabricación y copyright | Dordrecht : |
Nombre del de productor, editor, distribuidor, fabricante | Springer Netherlands, |
Fecha de producción, publicación, distribución, fabricación o copyright | 2009. |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA | |
Otras características físicas | recurso en línea. |
336 ## - TIPO DE CONTENIDO | |
Término de tipo de contenido | texto |
Código de tipo de contenido | txt |
Fuente | rdacontent |
337 ## - TIPO DE MEDIO | |
Nombre/término del tipo de medio | computadora |
Código del tipo de medio | c |
Fuente | rdamedia |
338 ## - TIPO DE SOPORTE | |
Nombre/término del tipo de soporte | recurso en línea |
Código del tipo de soporte | cr |
Fuente | rdacarrier |
347 ## - CARACTERÍSTICAS DEL ARCHIVO DIGITAL | |
Tipo de archivo | archivo de texto |
Formato de codificación | |
Fuente | rda |
490 0# - MENCIÓN DE SERIE | |
Mención de serie | The International Library of Environmental, Agricultural and Food Ethics, |
Número Internacional Normalizado para Publicaciones Seriadas | 1570-3010 ; |
Designación de volumen o secuencia | 17 |
500 ## - NOTA GENERAL | |
Nota general | Springer eBooks |
505 0# - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO | |
Nota de contenido con formato | Editors’ Introduction -- Editors’ Introduction -- Animal Welfare in Aquaculture -- Animal Welfare in Aquaculture -- Science and Governance Issues in Aquaculture AnimalWelfare -- Welfare and Aquaculture Industry Practice -- Knowledge Management and Intellectual Property Issues in Aquaculture -- The Mark of Innovation in Aquaculture: The Role of Intangible Assets -- New School Fish Production vs Old School Fish Harvesting -- Return on Investment or How Not to Pay Commercial Licenses for Your Own Technology -- The Environmental Sustainability of Aquaculture -- Environmental Aspects of Aquaculture -- Ethics, Governance and Regulation -- A Synopsis of Environmental Issues Associated with Salmon Aquaculture in Canada -- The Interaction Between Traditional and Local Knowledge, and Modern Aquaculture -- “It All Depends on the Lens, B’y”1: Local Ecological Knowledge and Institutional Science in an Expanding Finfish Aquaculture Sector -- “S’kuu See”: Integrating Forms of Knowledge -- Oral History and Traditional Ecological Knowledge -- Messages, Consumers and Aquaculture: New Products, New Worries -- Public Engagement Regarding Aquaculture Products Produced Through Biotechnology -- Consumers and Aquaculture, New Products – New Worries -- Aquaculture Innovation and the Role of Popular and Trade Media -- The Final Frontier: Integrated Coastal Zone Management -- Integrated Systems Analysis for Marine Site Evaluations and Multicriteria Decision Support for Coastal Aquaculture -- Integrated Systems Analysis for Marine Site Evaluation: Appropriate for the Canadian Marine Farming Industry? -- Models for Analysis and Practical Realities of Marine Aquaculure Siting -- New practices for Global Competitiveness: Alternate Species, Alternate Uses, and Value-Added Aquaculture -- Governance for Global Competitiveness: The Future of Aquaculture Policy in aWorld Turned Upside Down -- Consumer Confidence, Food Safety, and Salmon Farming -- Aquaculture Policies for Global Competitiveness: An Industry Perspective. |
520 ## - SUMARIO, ETC. | |
Sumario, etc. | Aquaculture, Innovation and Social Transformation presents and interprets Canadian and international perspectives on the debate over the future of aquaculture in Canada. Original chapters examine: animal welfare; knowledge management and intellectual property; environmental sustainability; local, traditional, and aboriginal knowledge; consumers; and integrated coastal zone management. Authors of principal chapters are drawn from Canadian and European universities, while commentators are drawn from Canadian government and private sectors. This structure results in a deliberately engineered collision of diverse habits of thought and dissimilar bases of knowledge. In that collision the problems, options, and possible future of aquaculture are both explicitly argued, and shown in the interaction between authors and perspectives. Of particular note is the inclusion of perspectives written by First Nations members, and an epilogue from the comparative perspective of US experience. This book will be of interest to those concerned with the social effects of intensification of food production, food security, scholars of technology, environment-focussed researchers, and anyone who cares about the future of the world’s oceans. This volume is unique in its depiction of the nature and complexity of the social dimensions of the choice to farm the ocean. |
590 ## - NOTA LOCAL (RLIN) | |
Nota local | Para consulta fuera de la UANL se requiere clave de acceso remoto. |
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA | |
Nombre de persona | Castle, David. |
Término indicativo de función/relación | editor. |
9 (RLIN) | 310159 |
710 2# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE ENTIDAD CORPORATIVA | |
Nombre de entidad corporativa o nombre de jurisdicción como elemento de entrada | SpringerLink (Servicio en línea) |
9 (RLIN) | 299170 |
776 08 - ENTRADA/ENLACE A UN FORMATO FÍSICO ADICIONAL | |
Información de relación/Frase instructiva de referencia | Edición impresa: |
Número Internacional Estándar del Libro | 9781402088346 |
856 40 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS | |
Identificador Uniforme del Recurso | <a href="http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-1-4020-8835-3">http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-1-4020-8835-3</a> |
Nota pública | Conectar a Springer E-Books (Para consulta externa se requiere previa autentificación en Biblioteca Digital UANL) |
942 ## - ELEMENTOS DE PUNTO DE ACCESO ADICIONAL (KOHA) | |
Tipo de ítem Koha | Recurso en línea |
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