TEST - Catálogo BURRF
   

Yeast Biotechnology: Diversity and Applications / (Registro nro. 283009)

Detalles MARC
000 -CABECERA
campo de control de longitud fija 05393nam a22003735i 4500
001 - NÚMERO DE CONTROL
campo de control 283009
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL
campo de control MX-SnUAN
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN
campo de control 20160429154216.0
007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FÍSICA--INFORMACIÓN GENERAL
campo de control de longitud fija cr nn 008mamaa
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL
campo de control de longitud fija 150903s2009 ne | o |||| 0|eng d
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO
Número Internacional Estándar del Libro 9781402082924
-- 9781402082924
024 7# - IDENTIFICADOR DE OTROS ESTÁNDARES
Número estándar o código 10.1007/9781402082924
Fuente del número o código doi
035 ## - NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA
Número de control de sistema vtls000335932
039 #9 - NIVEL DE CONTROL BIBLIOGRÁFICO Y DETALLES DE CODIFICACIÓN [OBSOLETO]
Nivel de reglas en descripción bibliográfica 201509030817
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar no-encabezamientos de materia en puntos de acceso VLOAD
Nivel de esfuerzo utilizado en la asignación de encabezamientos de materia 201404300309
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar clasificación VLOAD
-- 201402041336
-- staff
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN
Centro catalogador/agencia de origen MX-SnUAN
Lengua de catalogación spa
Centro/agencia transcriptor MX-SnUAN
Normas de descripción rda
050 #4 - CLASIFICACIÓN DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
Número de clasificación TP248.13-248.65
100 1# - ENTRADA PRINCIPAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Satyanarayana, T.
Término indicativo de función/relación editor.
9 (RLIN) 310221
245 10 - MENCIÓN DE TÍTULO
Título Yeast Biotechnology: Diversity and Applications /
Mención de responsabilidad, etc. edited by T. Satyanarayana, Gotthard Kunze.
264 #1 - PRODUCCIÓN, PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, FABRICACIÓN Y COPYRIGHT
Producción, publicación, distribución, fabricación y copyright Dordrecht :
Nombre del de productor, editor, distribuidor, fabricante Springer Netherlands,
Fecha de producción, publicación, distribución, fabricación o copyright 2009.
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Extensión xxI, 744 páginas
Otras características físicas recurso en línea.
336 ## - TIPO DE CONTENIDO
Término de tipo de contenido texto
Código de tipo de contenido txt
Fuente rdacontent
337 ## - TIPO DE MEDIO
Nombre/término del tipo de medio computadora
Código del tipo de medio c
Fuente rdamedia
338 ## - TIPO DE SOPORTE
Nombre/término del tipo de soporte recurso en línea
Código del tipo de soporte cr
Fuente rdacarrier
347 ## - CARACTERÍSTICAS DEL ARCHIVO DIGITAL
Tipo de archivo archivo de texto
Formato de codificación PDF
Fuente rda
500 ## - NOTA GENERAL
Nota general Springer eBooks
505 0# - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO
Nota de contenido con formato Diversity and Biology -- Antarctic Yeasts: Biodiversity and Potential Applications -- Basidiomycetous Yeasts: Current Status -- Hansenula polymorpha (Pichia angusta): Biology and Applications -- Debaryomyces hansenii: An Osmotolerant and Halotolerant Yeast -- Candida famata (Debaryomyces hansenii) -- Pichia guilliermondii -- Assimilation of Unusual Carbon Compounds -- Ecology and Biodiversity of Yeasts with Potential Value in Biotechnology -- Yeasts Diversity in Fermented Foods and Beverages -- Utilization of Yeasts in Biological Control Programs -- Opportunistic Pathogenic Yeasts -- Interaction Between Yeasts and Zinc -- Glutathione Production in Yeast -- The Fermentative and Aromatic Ability of Kloeckera and Hanseniaspora Yeasts -- Assimilatory Nitrate Reduction in Hansenula polymorpha -- Genetic and Molecular Insights -- Yeast Genetics and Biotechnological Applications -- A Wide-Range Integrative Expression Vector (CoMed) System for Yeasts -- Advances in Gene Expression in Non-Conventional Yeasts -- A Comparative Study of RNA Polymerase II Transcription Machinery in Yeasts -- Non-Genetic Engineering Approaches for Isolating and Generating Novel Yeasts for Industrial Applications -- Yeast Proteome Analysis -- Yeast Genomics for Bread, Beer, Biology, Bucks and Breath -- Biotechnology Applications -- Ethanol Production from Traditional and Emerging Raw Materials -- Potentiality of Yeasts in the Direct Conversion of Starchy Materials to Ethanol and Its Relevance in the New Millennium -- Thermotolerant Yeasts for Bioethanol Production Using Lignocellulosic Substrates -- Applications of the Non-Conventional Yeast Yarrowia lipolytica -- Arxula adeninivorans (Blastobotrys adeninivorans) — A Dimorphic Yeast of Great Biotechnological Potential -- Biotechnological Applications of Dimorphic Yeasts -- Extracellular Polysaccharides Produced by Yeasts and Yeast-Like Fungi -- Industrially Important Carbohydrate Degrading Enzymes from Yeasts: Pectinases, Chitinases, and ?-1,3-Glucanases -- Yeast Acid Phosphatases and Phytases: Production, Characterization and Commercial Prospects -- Nitrile Metabolizing Yeasts.
520 ## - SUMARIO, ETC.
Sumario, etc. This book updates the knowledge that we have accumulated over the last couple of decades on yeast research. The yeasts are eukaryotic unicellular microfungi that are widely distributed in the natural environment, and can also be found in more specialized or extreme environments, such as low temperatures, low oxygen availabilities and water potential. Approximately 1500 species of yeasts belonging to over 100 genera have been described so far. Although the vast majority of yeasts are beneficial to human life, only a few are opportunistic human pathogens. Yeasts play an important role in the food chain, and in the carbon, nitrogen and sulphur cycles. In addition, yeasts (e.g. Saccharomyces cerevisiae, Hansenula polymorpha, Pichia pastoris) are now being used to express foreign genes for producing human proteins of pharmaceutical interest. A landmark in biotechnology was reached in 1996 with the completion of the sequencing of the entire genome of S. cerevisiae and the genome sequencing of three more yeasts (Schizosaccharomyces pombe, Candida albicans and Cryptococcus neofromans) have recently been completed. Saccharomyces cerevisiae has now become a central player in the development of an entirely new approach to biological research – systems biology. The products of modern yeast biotechnology impinges on many commercially important sectors including foods, beverages, chemicals, pharmaceuticals, industrial enzymes, agriculture and environmental bioremediation. This book is aimed at bringing together and updating the latest information on the diversity of yeasts under natural and extreme environments, their ecology and adaptations, taxonomy and systematics, physiology and biochemistry, as well as their molecular features and biotechnological applications.
590 ## - NOTA LOCAL (RLIN)
Nota local Para consulta fuera de la UANL se requiere clave de acceso remoto.
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Kunze, Gotthard.
Término indicativo de función/relación editor.
9 (RLIN) 310222
710 2# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE ENTIDAD CORPORATIVA
Nombre de entidad corporativa o nombre de jurisdicción como elemento de entrada SpringerLink (Servicio en línea)
9 (RLIN) 299170
776 08 - ENTRADA/ENLACE A UN FORMATO FÍSICO ADICIONAL
Información de relación/Frase instructiva de referencia Edición impresa:
Número Internacional Estándar del Libro 9781402082917
856 40 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS
Identificador Uniforme del Recurso <a href="http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-1-4020-8292-4">http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-1-4020-8292-4</a>
Nota pública Conectar a Springer E-Books (Para consulta externa se requiere previa autentificación en Biblioteca Digital UANL)
942 ## - ELEMENTOS DE PUNTO DE ACCESO ADICIONAL (KOHA)
Tipo de ítem Koha Recurso en línea

No hay ítems disponibles.

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