Yeast Biotechnology: Diversity and Applications / (Registro nro. 283009)
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000 -CABECERA | |
---|---|
campo de control de longitud fija | 05393nam a22003735i 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL | |
campo de control | 283009 |
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL | |
campo de control | MX-SnUAN |
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN | |
campo de control | 20160429154216.0 |
007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FÍSICA--INFORMACIÓN GENERAL | |
campo de control de longitud fija | cr nn 008mamaa |
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL | |
campo de control de longitud fija | 150903s2009 ne | o |||| 0|eng d |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO | |
Número Internacional Estándar del Libro | 9781402082924 |
-- | 9781402082924 |
024 7# - IDENTIFICADOR DE OTROS ESTÁNDARES | |
Número estándar o código | 10.1007/9781402082924 |
Fuente del número o código | doi |
035 ## - NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA | |
Número de control de sistema | vtls000335932 |
039 #9 - NIVEL DE CONTROL BIBLIOGRÁFICO Y DETALLES DE CODIFICACIÓN [OBSOLETO] | |
Nivel de reglas en descripción bibliográfica | 201509030817 |
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar no-encabezamientos de materia en puntos de acceso | VLOAD |
Nivel de esfuerzo utilizado en la asignación de encabezamientos de materia | 201404300309 |
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar clasificación | VLOAD |
-- | 201402041336 |
-- | staff |
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN | |
Centro catalogador/agencia de origen | MX-SnUAN |
Lengua de catalogación | spa |
Centro/agencia transcriptor | MX-SnUAN |
Normas de descripción | rda |
050 #4 - CLASIFICACIÓN DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO | |
Número de clasificación | TP248.13-248.65 |
100 1# - ENTRADA PRINCIPAL--NOMBRE DE PERSONA | |
Nombre de persona | Satyanarayana, T. |
Término indicativo de función/relación | editor. |
9 (RLIN) | 310221 |
245 10 - MENCIÓN DE TÍTULO | |
Título | Yeast Biotechnology: Diversity and Applications / |
Mención de responsabilidad, etc. | edited by T. Satyanarayana, Gotthard Kunze. |
264 #1 - PRODUCCIÓN, PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, FABRICACIÓN Y COPYRIGHT | |
Producción, publicación, distribución, fabricación y copyright | Dordrecht : |
Nombre del de productor, editor, distribuidor, fabricante | Springer Netherlands, |
Fecha de producción, publicación, distribución, fabricación o copyright | 2009. |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA | |
Extensión | xxI, 744 páginas |
Otras características físicas | recurso en línea. |
336 ## - TIPO DE CONTENIDO | |
Término de tipo de contenido | texto |
Código de tipo de contenido | txt |
Fuente | rdacontent |
337 ## - TIPO DE MEDIO | |
Nombre/término del tipo de medio | computadora |
Código del tipo de medio | c |
Fuente | rdamedia |
338 ## - TIPO DE SOPORTE | |
Nombre/término del tipo de soporte | recurso en línea |
Código del tipo de soporte | cr |
Fuente | rdacarrier |
347 ## - CARACTERÍSTICAS DEL ARCHIVO DIGITAL | |
Tipo de archivo | archivo de texto |
Formato de codificación | |
Fuente | rda |
500 ## - NOTA GENERAL | |
Nota general | Springer eBooks |
505 0# - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO | |
Nota de contenido con formato | Diversity and Biology -- Antarctic Yeasts: Biodiversity and Potential Applications -- Basidiomycetous Yeasts: Current Status -- Hansenula polymorpha (Pichia angusta): Biology and Applications -- Debaryomyces hansenii: An Osmotolerant and Halotolerant Yeast -- Candida famata (Debaryomyces hansenii) -- Pichia guilliermondii -- Assimilation of Unusual Carbon Compounds -- Ecology and Biodiversity of Yeasts with Potential Value in Biotechnology -- Yeasts Diversity in Fermented Foods and Beverages -- Utilization of Yeasts in Biological Control Programs -- Opportunistic Pathogenic Yeasts -- Interaction Between Yeasts and Zinc -- Glutathione Production in Yeast -- The Fermentative and Aromatic Ability of Kloeckera and Hanseniaspora Yeasts -- Assimilatory Nitrate Reduction in Hansenula polymorpha -- Genetic and Molecular Insights -- Yeast Genetics and Biotechnological Applications -- A Wide-Range Integrative Expression Vector (CoMed) System for Yeasts -- Advances in Gene Expression in Non-Conventional Yeasts -- A Comparative Study of RNA Polymerase II Transcription Machinery in Yeasts -- Non-Genetic Engineering Approaches for Isolating and Generating Novel Yeasts for Industrial Applications -- Yeast Proteome Analysis -- Yeast Genomics for Bread, Beer, Biology, Bucks and Breath -- Biotechnology Applications -- Ethanol Production from Traditional and Emerging Raw Materials -- Potentiality of Yeasts in the Direct Conversion of Starchy Materials to Ethanol and Its Relevance in the New Millennium -- Thermotolerant Yeasts for Bioethanol Production Using Lignocellulosic Substrates -- Applications of the Non-Conventional Yeast Yarrowia lipolytica -- Arxula adeninivorans (Blastobotrys adeninivorans) — A Dimorphic Yeast of Great Biotechnological Potential -- Biotechnological Applications of Dimorphic Yeasts -- Extracellular Polysaccharides Produced by Yeasts and Yeast-Like Fungi -- Industrially Important Carbohydrate Degrading Enzymes from Yeasts: Pectinases, Chitinases, and ?-1,3-Glucanases -- Yeast Acid Phosphatases and Phytases: Production, Characterization and Commercial Prospects -- Nitrile Metabolizing Yeasts. |
520 ## - SUMARIO, ETC. | |
Sumario, etc. | This book updates the knowledge that we have accumulated over the last couple of decades on yeast research. The yeasts are eukaryotic unicellular microfungi that are widely distributed in the natural environment, and can also be found in more specialized or extreme environments, such as low temperatures, low oxygen availabilities and water potential. Approximately 1500 species of yeasts belonging to over 100 genera have been described so far. Although the vast majority of yeasts are beneficial to human life, only a few are opportunistic human pathogens. Yeasts play an important role in the food chain, and in the carbon, nitrogen and sulphur cycles. In addition, yeasts (e.g. Saccharomyces cerevisiae, Hansenula polymorpha, Pichia pastoris) are now being used to express foreign genes for producing human proteins of pharmaceutical interest. A landmark in biotechnology was reached in 1996 with the completion of the sequencing of the entire genome of S. cerevisiae and the genome sequencing of three more yeasts (Schizosaccharomyces pombe, Candida albicans and Cryptococcus neofromans) have recently been completed. Saccharomyces cerevisiae has now become a central player in the development of an entirely new approach to biological research – systems biology. The products of modern yeast biotechnology impinges on many commercially important sectors including foods, beverages, chemicals, pharmaceuticals, industrial enzymes, agriculture and environmental bioremediation. This book is aimed at bringing together and updating the latest information on the diversity of yeasts under natural and extreme environments, their ecology and adaptations, taxonomy and systematics, physiology and biochemistry, as well as their molecular features and biotechnological applications. |
590 ## - NOTA LOCAL (RLIN) | |
Nota local | Para consulta fuera de la UANL se requiere clave de acceso remoto. |
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA | |
Nombre de persona | Kunze, Gotthard. |
Término indicativo de función/relación | editor. |
9 (RLIN) | 310222 |
710 2# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE ENTIDAD CORPORATIVA | |
Nombre de entidad corporativa o nombre de jurisdicción como elemento de entrada | SpringerLink (Servicio en línea) |
9 (RLIN) | 299170 |
776 08 - ENTRADA/ENLACE A UN FORMATO FÍSICO ADICIONAL | |
Información de relación/Frase instructiva de referencia | Edición impresa: |
Número Internacional Estándar del Libro | 9781402082917 |
856 40 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS | |
Identificador Uniforme del Recurso | <a href="http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-1-4020-8292-4">http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-1-4020-8292-4</a> |
Nota pública | Conectar a Springer E-Books (Para consulta externa se requiere previa autentificación en Biblioteca Digital UANL) |
942 ## - ELEMENTOS DE PUNTO DE ACCESO ADICIONAL (KOHA) | |
Tipo de ítem Koha | Recurso en línea |
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