TEST - Catálogo BURRF
   

Recognition Receptors in Biosensors / (Registro nro. 285559)

Detalles MARC
000 -CABECERA
campo de control de longitud fija 05467nam a22003615i 4500
001 - NÚMERO DE CONTROL
campo de control 285559
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL
campo de control MX-SnUAN
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN
campo de control 20160429154413.0
007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FÍSICA--INFORMACIÓN GENERAL
campo de control de longitud fija cr nn 008mamaa
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL
campo de control de longitud fija 150903s2010 xxu| o |||| 0|eng d
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO
Número Internacional Estándar del Libro 9781441909190
-- 9781441909190
024 7# - IDENTIFICADOR DE OTROS ESTÁNDARES
Número estándar o código 10.1007/9781441909190
Fuente del número o código doi
035 ## - NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA
Número de control de sistema vtls000338139
039 #9 - NIVEL DE CONTROL BIBLIOGRÁFICO Y DETALLES DE CODIFICACIÓN [OBSOLETO]
Nivel de reglas en descripción bibliográfica 201509030322
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar no-encabezamientos de materia en puntos de acceso VLOAD
Nivel de esfuerzo utilizado en la asignación de encabezamientos de materia 201404300340
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar clasificación VLOAD
-- 201402060903
-- staff
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN
Centro catalogador/agencia de origen MX-SnUAN
Lengua de catalogación spa
Centro/agencia transcriptor MX-SnUAN
Normas de descripción rda
050 #4 - CLASIFICACIÓN DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
Número de clasificación R856-857
100 1# - ENTRADA PRINCIPAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Zourob, Mohammed.
Término indicativo de función/relación editor.
9 (RLIN) 303957
245 10 - MENCIÓN DE TÍTULO
Título Recognition Receptors in Biosensors /
Mención de responsabilidad, etc. edited by Mohammed Zourob.
264 #1 - PRODUCCIÓN, PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, FABRICACIÓN Y COPYRIGHT
Producción, publicación, distribución, fabricación y copyright New York, NY :
Nombre del de productor, editor, distribuidor, fabricante Springer New York,
Fecha de producción, publicación, distribución, fabricación o copyright 2010.
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Extensión xiv, 849 páginas
Otras características físicas recurso en línea.
336 ## - TIPO DE CONTENIDO
Término de tipo de contenido texto
Código de tipo de contenido txt
Fuente rdacontent
337 ## - TIPO DE MEDIO
Nombre/término del tipo de medio computadora
Código del tipo de medio c
Fuente rdamedia
338 ## - TIPO DE SOPORTE
Nombre/término del tipo de soporte recurso en línea
Código del tipo de soporte cr
Fuente rdacarrier
347 ## - CARACTERÍSTICAS DEL ARCHIVO DIGITAL
Tipo de archivo archivo de texto
Formato de codificación PDF
Fuente rda
500 ## - NOTA GENERAL
Nota general Springer eBooks
505 0# - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO
Nota de contenido con formato Sensor Surface Chemistry and Receptor Immobilization -- Principles of Biomolecular Recognition -- Surface Sensitization Techniques and Recognition Receptors Immobilization on Biosensors and Microarrays -- Analytical Tools for Biosensor Surface Chemical Characterization -- Natural Recognition Receptors -- Enzyme for Biosensing Applications -- Antibodies in Biosensing -- Peptides as Molecular Receptors -- Carbohydrates as Recognition Receptors in Biosensing Applications -- Nucleic Acid Diagnostic Biosensors -- Tissue-Based Biosensors -- Biosensing with Plants: Plant Receptors for Sensing Environmental Pollution -- Bacteriophage-Based Biosensors -- Synthetic and Engineered Receptors -- Antibody Engineering for Biosensor Applications -- Genetically Engineered Proteins as Recognition Receptors -- Biosensing Systems Based on Genetically Engineered Whole Cells -- Photosynthetic Proteins Created by Computational and Biotechnological Approaches in Biosensing Applications -- Oligonucleotides as Recognition and Catalytic Elements -- Aptamers: Versatile Tools for Reagentless Aptasensing -- Phage Display Technology in Biosensor Development -- Molecularly Imprinted Polymer Receptors for Sensors and Arrays -- Biomimetic Synthetic Receptors as Molecular Recognition Elements -- Kinetics of Chemo/Biosensors -- Kinetics of Chemo/Biosensors.
520 ## - SUMARIO, ETC.
Sumario, etc. This book presents a significant and up-to-date review of various recognition receptors, their immobilization, and an overview of surface characterization techniques. Distinguished scientists from key institutions worldwide have contributed chapters that provide a deep analysis of their particular subjects; at the same time, each topic is framed within the context of this integrated approach. This work explores comprehensively the field of recognition receptors, presenting a thorough review of the subject and effective integration of these receptors on sensor surfaces in order to appropriately convey state-of the-art fundamentals and applications of the most innovative approaches. The book consists of four parts: The first part comprises three chapters, which are devoted to the introduction of biomolecular recognition, surface sensitization and recognition receptors immobilization, as well as containing an overview of the analytical tools that can be used for surface characterization. The second part describes the different natural recognition receptors (enzymes, antibodies, cells, tissues, plant tissues, peptides, bacteriophages and photosynthetic proteins) currently used in the field of biosensors and microarrays. It covers the theory behind each technique and delivers a detailed state-of-the-art review for each new technology. The third part covers the recognition receptors that can be prepared and tailored by man to mimic natural molecules used in biosensors and microarrays. It describes in detail the use of engineered antibodies, carbohydrates, nucleic acids, oligonucleotides, aptamers, genetically engineered cells, genetically engineered proteins, phage display, molecularly imprinted polymers, and biomemetic materials as recognition elements. The fourth part contains one chapter that briefly covers the kinetics and thermodynamics of association/dissociation of analytes to the recognition receptors on sensor surfaces. Students and researchers who need a solid foundation or reference, and practitioners interested in discovering more about what is state-of-the-art in the field of recognition receptors will find this book invaluable. This book is written for academics, from undergraduate and postgraduate students upward, working in areas related to chemical/bio-sensors. It would be an important reference for, but not limited to, professionals working in varied fields including biology, biotechnology, biochemistry, analytical chemistry, biomedicine, physical chemistry, microsystem engineering, nanotechnology, veterinary, food QA, bioterrorism and security, as well as health surveillance. The book has more than 150 illustrations and figures to help explain and clarify the ideas presented.
590 ## - NOTA LOCAL (RLIN)
Nota local Para consulta fuera de la UANL se requiere clave de acceso remoto.
710 2# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE ENTIDAD CORPORATIVA
Nombre de entidad corporativa o nombre de jurisdicción como elemento de entrada SpringerLink (Servicio en línea)
9 (RLIN) 299170
776 08 - ENTRADA/ENLACE A UN FORMATO FÍSICO ADICIONAL
Información de relación/Frase instructiva de referencia Edición impresa:
Número Internacional Estándar del Libro 9781441909183
856 40 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS
Identificador Uniforme del Recurso <a href="http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-1-4419-0919-0">http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-1-4419-0919-0</a>
Nota pública Conectar a Springer E-Books (Para consulta externa se requiere previa autentificación en Biblioteca Digital UANL)
942 ## - ELEMENTOS DE PUNTO DE ACCESO ADICIONAL (KOHA)
Tipo de ítem Koha Recurso en línea

No hay ítems disponibles.

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