Compendium of the Microbiological Spoilage of Foods and Beverages / (Registro nro. 286111)
[ vista simple ]
000 -CABECERA | |
---|---|
campo de control de longitud fija | 05063nam a22003975i 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL | |
campo de control | 286111 |
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL | |
campo de control | MX-SnUAN |
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN | |
campo de control | 20160429154441.0 |
007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FÍSICA--INFORMACIÓN GENERAL | |
campo de control de longitud fija | cr nn 008mamaa |
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL | |
campo de control de longitud fija | 150903s2010 xxu| o |||| 0|eng d |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO | |
Número Internacional Estándar del Libro | 9781441908261 |
-- | 9781441908261 |
024 7# - IDENTIFICADOR DE OTROS ESTÁNDARES | |
Número estándar o código | 10.1007/9781441908261 |
Fuente del número o código | doi |
035 ## - NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA | |
Número de control de sistema | vtls000338116 |
039 #9 - NIVEL DE CONTROL BIBLIOGRÁFICO Y DETALLES DE CODIFICACIÓN [OBSOLETO] | |
Nivel de reglas en descripción bibliográfica | 201509030322 |
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar no-encabezamientos de materia en puntos de acceso | VLOAD |
Nivel de esfuerzo utilizado en la asignación de encabezamientos de materia | 201404300340 |
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar clasificación | VLOAD |
-- | 201402060902 |
-- | staff |
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN | |
Centro catalogador/agencia de origen | MX-SnUAN |
Lengua de catalogación | spa |
Centro/agencia transcriptor | MX-SnUAN |
Normas de descripción | rda |
050 #4 - CLASIFICACIÓN DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO | |
Número de clasificación | TP248.65.F66 |
100 1# - ENTRADA PRINCIPAL--NOMBRE DE PERSONA | |
Nombre de persona | Sperber, William H. |
Término indicativo de función/relación | editor. |
9 (RLIN) | 314621 |
245 10 - MENCIÓN DE TÍTULO | |
Título | Compendium of the Microbiological Spoilage of Foods and Beverages / |
Mención de responsabilidad, etc. | edited by William H. Sperber, Michael P. Doyle. |
250 ## - MENCIÓN DE EDICIÓN | |
Mención de edición | 1. |
264 #1 - PRODUCCIÓN, PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, FABRICACIÓN Y COPYRIGHT | |
Producción, publicación, distribución, fabricación y copyright | New York, NY : |
Nombre del de productor, editor, distribuidor, fabricante | Springer New York, |
Fecha de producción, publicación, distribución, fabricación o copyright | 2010. |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA | |
Extensión | xii, 367 páginas 27 ilustraciones |
Otras características físicas | recurso en línea. |
336 ## - TIPO DE CONTENIDO | |
Término de tipo de contenido | texto |
Código de tipo de contenido | txt |
Fuente | rdacontent |
337 ## - TIPO DE MEDIO | |
Nombre/término del tipo de medio | computadora |
Código del tipo de medio | c |
Fuente | rdamedia |
338 ## - TIPO DE SOPORTE | |
Nombre/término del tipo de soporte | recurso en línea |
Código del tipo de soporte | cr |
Fuente | rdacarrier |
347 ## - CARACTERÍSTICAS DEL ARCHIVO DIGITAL | |
Tipo de archivo | archivo de texto |
Formato de codificación | |
Fuente | rda |
490 0# - MENCIÓN DE SERIE | |
Mención de serie | Food Microbiology and Food Safety |
500 ## - NOTA GENERAL | |
Nota general | Springer eBooks |
505 0# - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO | |
Nota de contenido con formato | to the Microbiological Spoilage of Foods and Beverages -- Microbiological Spoilage of Dairy Products -- Microbiological Spoilage of Meat and Poultry Products -- Microbiological Spoilage of Fish and Seafood Products -- Microbiological Spoilage of Eggs and Egg Products -- Microbiological Spoilage of Fruits and Vegetables -- Microbiological Spoilage of Canned Foods -- Microbiological Spoilage of Cereal Products -- Microbiological Spoilage of Beverages -- Microbiological Spoilage of Acidified Specialty Products -- Microbiological Spoilage of High-Sugar Products -- Microbiological Spoilage of Spices, Nuts, Cocoa, and Coffee. |
520 ## - SUMARIO, ETC. | |
Sumario, etc. | The Compendium of the Microbiological Spoilage of Foods and Beverages is, to our knowledge, the first major publication devoted exclusively to this topic. Comprehensive coverage of microbiological spoilage has been provided by 28 contributors, most of whom have had long and successful careers in the food industry. Their comprehensive experience and knowledge of the microbiological spoilage of foods and beverages and its means of control and prevention have been collected and organized into 12 chapters that include all of the principal food and beverage categories. This Compendium will be a useful resource for many audiences. It will assist academic and food industry researchers in the development of products and manufacturing processes that will minimize or prevent product spoilage. It will assist quality assurance and engineering personnel in the operation of manufacturing plants so that spoilage is minimized. It is expected that the Compendium will be an important text book for advanced food microbiology classes. It is also likely that public health and non-governmental organizations that are working in developing countries will be able to use information from the Compendium to minimize food spoilage during transportation and storage of foodstuffs, thereby providing their target populations with increased food security. William H. Sperber With undergraduate majors in zoology and chemistry, William Sperber earned M.S. and Ph..D. degrees in microbiology at the University of Wisconsin. While working for more than forty years with three major food companies, Best Foods, Pillsbury, and Cargill, he became one of the world’s experts in designing and controlling the microbiological quality and safety of foods. Long active in professional and governmental organizations, he is the author of numerous presentations and publications. Now retired, he works part-time as Cargill’s Global Ambassador for Food Protection, where he originated the idea and continues to promote the formation of a new United Nations organization, the Food Protection Organization, to better protect the quality and safety of the global food supply. Michael P. Doyle With B.S., M.S. and Ph.D. degrees in bacteriology/food microbiology earned at the University of Wisconsin-Madison, Michael Doyle is a Regents Professor of Food Microbiology and Director of the Center for Food Safety at the University of Georgia. He has served as a scientific advisor on food microbiology topics to many national and international organizations, including the World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations, the International Life Sciences Institute-North America and many federal food agencies. He is an active researcher on interventions to control microbes in foods, with more than 350 scientific publications on microbiology topics. |
590 ## - NOTA LOCAL (RLIN) | |
Nota local | Para consulta fuera de la UANL se requiere clave de acceso remoto. |
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA | |
Nombre de persona | Doyle, Michael P. |
Término indicativo de función/relación | editor. |
9 (RLIN) | 96429 |
710 2# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE ENTIDAD CORPORATIVA | |
Nombre de entidad corporativa o nombre de jurisdicción como elemento de entrada | SpringerLink (Servicio en línea) |
9 (RLIN) | 299170 |
776 08 - ENTRADA/ENLACE A UN FORMATO FÍSICO ADICIONAL | |
Información de relación/Frase instructiva de referencia | Edición impresa: |
Número Internacional Estándar del Libro | 9781441908254 |
856 40 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS | |
Identificador Uniforme del Recurso | <a href="http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-1-4419-0826-1">http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-1-4419-0826-1</a> |
Nota pública | Conectar a Springer E-Books (Para consulta externa se requiere previa autentificación en Biblioteca Digital UANL) |
942 ## - ELEMENTOS DE PUNTO DE ACCESO ADICIONAL (KOHA) | |
Tipo de ítem Koha | Recurso en línea |
No hay ítems disponibles.