TEST - Catálogo BURRF
   

Preventive Nutrition : (Registro nro. 289269)

Detalles MARC
000 -CABECERA
campo de control de longitud fija 05876nam a22003975i 4500
001 - NÚMERO DE CONTROL
campo de control 289269
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL
campo de control MX-SnUAN
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN
campo de control 20160429154703.0
007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FÍSICA--INFORMACIÓN GENERAL
campo de control de longitud fija cr nn 008mamaa
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL
campo de control de longitud fija 150903s2005 xxu| o |||| 0|eng d
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO
Número Internacional Estándar del Libro 9781592598809
-- 9781592598809
024 7# - IDENTIFICADOR DE OTROS ESTÁNDARES
Número estándar o código 10.1007/9781592598809
Fuente del número o código doi
035 ## - NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA
Número de control de sistema vtls000342831
039 #9 - NIVEL DE CONTROL BIBLIOGRÁFICO Y DETALLES DE CODIFICACIÓN [OBSOLETO]
Nivel de reglas en descripción bibliográfica 201509030858
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar no-encabezamientos de materia en puntos de acceso VLOAD
Nivel de esfuerzo utilizado en la asignación de encabezamientos de materia 201405050248
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar clasificación VLOAD
-- 201402061136
-- staff
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN
Centro catalogador/agencia de origen MX-SnUAN
Lengua de catalogación spa
Centro/agencia transcriptor MX-SnUAN
Normas de descripción rda
050 #4 - CLASIFICACIÓN DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
Número de clasificación RM214-258
100 1# - ENTRADA PRINCIPAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Bendich, Adrianne.
Término indicativo de función/relación editor.
9 (RLIN) 44627
245 10 - MENCIÓN DE TÍTULO
Título Preventive Nutrition :
Resto del título The Comprehensive Guide for Health Professionals /
Mención de responsabilidad, etc. edited by Adrianne Bendich, Richard J. Deckelbaum.
250 ## - MENCIÓN DE EDICIÓN
Mención de edición Third Edition.
264 #1 - PRODUCCIÓN, PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, FABRICACIÓN Y COPYRIGHT
Producción, publicación, distribución, fabricación y copyright Totowa, NJ :
Nombre del de productor, editor, distribuidor, fabricante Humana Press,
Fecha de producción, publicación, distribución, fabricación o copyright 2005.
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Otras características físicas recurso en línea.
336 ## - TIPO DE CONTENIDO
Término de tipo de contenido texto
Código de tipo de contenido txt
Fuente rdacontent
337 ## - TIPO DE MEDIO
Nombre/término del tipo de medio computadora
Código del tipo de medio c
Fuente rdamedia
338 ## - TIPO DE SOPORTE
Nombre/término del tipo de soporte recurso en línea
Código del tipo de soporte cr
Fuente rdacarrier
347 ## - CARACTERÍSTICAS DEL ARCHIVO DIGITAL
Tipo de archivo archivo de texto
Formato de codificación PDF
Fuente rda
490 0# - MENCIÓN DE SERIE
Mención de serie Nutrition and Health
500 ## - NOTA GENERAL
Nota general Springer eBooks
505 0# - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO
Nota de contenido con formato Preventive Nutrition Overview -- Preventive Nutrition -- Cancer Prevention -- Prevention of Cancers of the Esophagus and Stomach -- Non-Nutritive Components in Foods as Modifiers of the Cancer Process -- Dietary Supplements and Cancer Risk -- Soy Consumption and Cancer Prevention -- Tomato, Lycopene, and Prostate Cancer -- Cardiovascular Disease Prevention -- Iron and Heart Disease -- Homocysteine, Folic Acid, and Cardiovascular Disease Risk -- n-3 Fatty Acids from Fish and Plants -- Antioxidant Vitamin Supplementation and Cardiovascular Disease -- Health Effects of Trans Fatty Acids -- Diabetes and Obesity -- Obesity and Insulin Resistance in Childhood and Adolescence -- Prevention of Pediatric Obesity -- Can Childhood Obesity Be Prevented? -- Obesity and Chronic Disease -- Bone Diseases -- Osteoarthritis -- Calcium Requirements During Treatment of Osteoporosis in Women -- Osteoporosis -- Prevention of Major Disabilities: Improvement In Health Outcomes -- Antioxidant Status and Risk for Cataract -- Antioxidant Nutrients and Prevention of Oxidant-Mediated Diseases -- Nutritional Supplements and Upper Respiratory Tract Illnesses in Young Children in the United States -- Micronutrients and Immunity in Older People -- Vitamin A and the Prevention of Morbidity, Mortality, and Blindness -- Optimal Pregnancy/Infancy Outcomes -- Folic Acid-Containing Multivitamins and Primary Prevention of Birth Defects -- Maternal Nutrition and Preterm Delivery -- Dietary Polyunsaturated Fatty Acids for Optimal Neurodevelopment -- Micronutrient Deficiencies and Maternal Thinness -- Preventive Nutrition: Global Perspectives -- Potential Benefits of Preventive Nutrition Strategies -- Nutrition and Food Policy in Norway -- Prevention of Malnutrition in Chile -- Effect of Westernization of Nutritional Habits on Obesity Prevalence in Latin America -- Effects of Western Diet on Risk Factors of Chronic Diseases in Asia -- Critical Issues for the 21st Century -- Alcohol -- Influence of Medication on Nutritional Status -- Health Claims for Foods and Dietary Supplements -- Teaching Preventive Nutrition in Medical Schools -- Preventive Nutrition Throughout the Life Cycle.
520 ## - SUMARIO, ETC.
Sumario, etc. In this major revision and expansion of a highly respected reference work, the authors have created the most comprehensive and up-to-date review of the nutritional strategies available for the prevention of disease and the promotion of health through nutrition. This new edition combines fully updated versions of the best chapters of the first two editions with updated critical chapters from the much-praised Primary and Secondary Preventive Nutrition, and adds 16 new chapters. Here, practicing health professionals will find all new reviews of lycopene, tomatoes and prostate cancer, soy and cancer prevention; the effects of dietary supplement use on prescription drugs, osteoarthritis, osteoporosis, and cardiovascular disease; balanced, data-driven reviews of the effects of antioxidant supplements on health outcomes, and more. By synthesizing the latest data and integrating it into the broad body of existing information, this book provides in-depth guidance on nutrition and the prevention of cancer, cardiovascular disease, bone diseases, obesity, and diabetes, and on achieving optimal pregnancies and birth outcomes. Of special interest are the new chapters as well as the extensively revised chapters on drug-nutrient interactions, health economics, nutraceuticals, Food and Drug Administration regulations for supplements, carotenoids, the elderly, children, diet and cancer risk, obesity as a chronic disease, diabetes, and immune function. Key point summaries and clinical recommendations are clearly provided at the end of each chapter to highlight critical lessons for the reader. Comprehensive, authoritative, and readily accessible, Preventive Nutrition: The Comprehensive Guide for Health Professionals,Third Edition offers physicians, nutritionists, dentists, pharmacists, dieticians, health educators, policymakers, and research investigators a benchmark integration of the best available data on the role of nutrition in health. Unique in scope, size (over 900 pages), and detail, it demonstrates that many of the major diseases affecting middle-aged adults can be delayed, if not prevented, with simple nutritional approaches.
590 ## - NOTA LOCAL (RLIN)
Nota local Para consulta fuera de la UANL se requiere clave de acceso remoto.
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Deckelbaum, Richard J.
Término indicativo de función/relación editor.
9 (RLIN) 319419
710 2# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE ENTIDAD CORPORATIVA
Nombre de entidad corporativa o nombre de jurisdicción como elemento de entrada SpringerLink (Servicio en línea)
9 (RLIN) 299170
776 08 - ENTRADA/ENLACE A UN FORMATO FÍSICO ADICIONAL
Información de relación/Frase instructiva de referencia Edición impresa:
Número Internacional Estándar del Libro 9781588294456
856 40 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS
Identificador Uniforme del Recurso <a href="http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-1-59259-880-9">http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-1-59259-880-9</a>
Nota pública Conectar a Springer E-Books (Para consulta externa se requiere previa autentificación en Biblioteca Digital UANL)
942 ## - ELEMENTOS DE PUNTO DE ACCESO ADICIONAL (KOHA)
Tipo de ítem Koha Recurso en línea

No hay ítems disponibles.

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