Preventive Nutrition : (Registro nro. 289269)
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000 -CABECERA | |
---|---|
campo de control de longitud fija | 05876nam a22003975i 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL | |
campo de control | 289269 |
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL | |
campo de control | MX-SnUAN |
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN | |
campo de control | 20160429154703.0 |
007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FÍSICA--INFORMACIÓN GENERAL | |
campo de control de longitud fija | cr nn 008mamaa |
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL | |
campo de control de longitud fija | 150903s2005 xxu| o |||| 0|eng d |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO | |
Número Internacional Estándar del Libro | 9781592598809 |
-- | 9781592598809 |
024 7# - IDENTIFICADOR DE OTROS ESTÁNDARES | |
Número estándar o código | 10.1007/9781592598809 |
Fuente del número o código | doi |
035 ## - NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA | |
Número de control de sistema | vtls000342831 |
039 #9 - NIVEL DE CONTROL BIBLIOGRÁFICO Y DETALLES DE CODIFICACIÓN [OBSOLETO] | |
Nivel de reglas en descripción bibliográfica | 201509030858 |
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar no-encabezamientos de materia en puntos de acceso | VLOAD |
Nivel de esfuerzo utilizado en la asignación de encabezamientos de materia | 201405050248 |
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar clasificación | VLOAD |
-- | 201402061136 |
-- | staff |
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN | |
Centro catalogador/agencia de origen | MX-SnUAN |
Lengua de catalogación | spa |
Centro/agencia transcriptor | MX-SnUAN |
Normas de descripción | rda |
050 #4 - CLASIFICACIÓN DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO | |
Número de clasificación | RM214-258 |
100 1# - ENTRADA PRINCIPAL--NOMBRE DE PERSONA | |
Nombre de persona | Bendich, Adrianne. |
Término indicativo de función/relación | editor. |
9 (RLIN) | 44627 |
245 10 - MENCIÓN DE TÍTULO | |
Título | Preventive Nutrition : |
Resto del título | The Comprehensive Guide for Health Professionals / |
Mención de responsabilidad, etc. | edited by Adrianne Bendich, Richard J. Deckelbaum. |
250 ## - MENCIÓN DE EDICIÓN | |
Mención de edición | Third Edition. |
264 #1 - PRODUCCIÓN, PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, FABRICACIÓN Y COPYRIGHT | |
Producción, publicación, distribución, fabricación y copyright | Totowa, NJ : |
Nombre del de productor, editor, distribuidor, fabricante | Humana Press, |
Fecha de producción, publicación, distribución, fabricación o copyright | 2005. |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA | |
Otras características físicas | recurso en línea. |
336 ## - TIPO DE CONTENIDO | |
Término de tipo de contenido | texto |
Código de tipo de contenido | txt |
Fuente | rdacontent |
337 ## - TIPO DE MEDIO | |
Nombre/término del tipo de medio | computadora |
Código del tipo de medio | c |
Fuente | rdamedia |
338 ## - TIPO DE SOPORTE | |
Nombre/término del tipo de soporte | recurso en línea |
Código del tipo de soporte | cr |
Fuente | rdacarrier |
347 ## - CARACTERÍSTICAS DEL ARCHIVO DIGITAL | |
Tipo de archivo | archivo de texto |
Formato de codificación | |
Fuente | rda |
490 0# - MENCIÓN DE SERIE | |
Mención de serie | Nutrition and Health |
500 ## - NOTA GENERAL | |
Nota general | Springer eBooks |
505 0# - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO | |
Nota de contenido con formato | Preventive Nutrition Overview -- Preventive Nutrition -- Cancer Prevention -- Prevention of Cancers of the Esophagus and Stomach -- Non-Nutritive Components in Foods as Modifiers of the Cancer Process -- Dietary Supplements and Cancer Risk -- Soy Consumption and Cancer Prevention -- Tomato, Lycopene, and Prostate Cancer -- Cardiovascular Disease Prevention -- Iron and Heart Disease -- Homocysteine, Folic Acid, and Cardiovascular Disease Risk -- n-3 Fatty Acids from Fish and Plants -- Antioxidant Vitamin Supplementation and Cardiovascular Disease -- Health Effects of Trans Fatty Acids -- Diabetes and Obesity -- Obesity and Insulin Resistance in Childhood and Adolescence -- Prevention of Pediatric Obesity -- Can Childhood Obesity Be Prevented? -- Obesity and Chronic Disease -- Bone Diseases -- Osteoarthritis -- Calcium Requirements During Treatment of Osteoporosis in Women -- Osteoporosis -- Prevention of Major Disabilities: Improvement In Health Outcomes -- Antioxidant Status and Risk for Cataract -- Antioxidant Nutrients and Prevention of Oxidant-Mediated Diseases -- Nutritional Supplements and Upper Respiratory Tract Illnesses in Young Children in the United States -- Micronutrients and Immunity in Older People -- Vitamin A and the Prevention of Morbidity, Mortality, and Blindness -- Optimal Pregnancy/Infancy Outcomes -- Folic Acid-Containing Multivitamins and Primary Prevention of Birth Defects -- Maternal Nutrition and Preterm Delivery -- Dietary Polyunsaturated Fatty Acids for Optimal Neurodevelopment -- Micronutrient Deficiencies and Maternal Thinness -- Preventive Nutrition: Global Perspectives -- Potential Benefits of Preventive Nutrition Strategies -- Nutrition and Food Policy in Norway -- Prevention of Malnutrition in Chile -- Effect of Westernization of Nutritional Habits on Obesity Prevalence in Latin America -- Effects of Western Diet on Risk Factors of Chronic Diseases in Asia -- Critical Issues for the 21st Century -- Alcohol -- Influence of Medication on Nutritional Status -- Health Claims for Foods and Dietary Supplements -- Teaching Preventive Nutrition in Medical Schools -- Preventive Nutrition Throughout the Life Cycle. |
520 ## - SUMARIO, ETC. | |
Sumario, etc. | In this major revision and expansion of a highly respected reference work, the authors have created the most comprehensive and up-to-date review of the nutritional strategies available for the prevention of disease and the promotion of health through nutrition. This new edition combines fully updated versions of the best chapters of the first two editions with updated critical chapters from the much-praised Primary and Secondary Preventive Nutrition, and adds 16 new chapters. Here, practicing health professionals will find all new reviews of lycopene, tomatoes and prostate cancer, soy and cancer prevention; the effects of dietary supplement use on prescription drugs, osteoarthritis, osteoporosis, and cardiovascular disease; balanced, data-driven reviews of the effects of antioxidant supplements on health outcomes, and more. By synthesizing the latest data and integrating it into the broad body of existing information, this book provides in-depth guidance on nutrition and the prevention of cancer, cardiovascular disease, bone diseases, obesity, and diabetes, and on achieving optimal pregnancies and birth outcomes. Of special interest are the new chapters as well as the extensively revised chapters on drug-nutrient interactions, health economics, nutraceuticals, Food and Drug Administration regulations for supplements, carotenoids, the elderly, children, diet and cancer risk, obesity as a chronic disease, diabetes, and immune function. Key point summaries and clinical recommendations are clearly provided at the end of each chapter to highlight critical lessons for the reader. Comprehensive, authoritative, and readily accessible, Preventive Nutrition: The Comprehensive Guide for Health Professionals,Third Edition offers physicians, nutritionists, dentists, pharmacists, dieticians, health educators, policymakers, and research investigators a benchmark integration of the best available data on the role of nutrition in health. Unique in scope, size (over 900 pages), and detail, it demonstrates that many of the major diseases affecting middle-aged adults can be delayed, if not prevented, with simple nutritional approaches. |
590 ## - NOTA LOCAL (RLIN) | |
Nota local | Para consulta fuera de la UANL se requiere clave de acceso remoto. |
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA | |
Nombre de persona | Deckelbaum, Richard J. |
Término indicativo de función/relación | editor. |
9 (RLIN) | 319419 |
710 2# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE ENTIDAD CORPORATIVA | |
Nombre de entidad corporativa o nombre de jurisdicción como elemento de entrada | SpringerLink (Servicio en línea) |
9 (RLIN) | 299170 |
776 08 - ENTRADA/ENLACE A UN FORMATO FÍSICO ADICIONAL | |
Información de relación/Frase instructiva de referencia | Edición impresa: |
Número Internacional Estándar del Libro | 9781588294456 |
856 40 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS | |
Identificador Uniforme del Recurso | <a href="http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-1-59259-880-9">http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-1-59259-880-9</a> |
Nota pública | Conectar a Springer E-Books (Para consulta externa se requiere previa autentificación en Biblioteca Digital UANL) |
942 ## - ELEMENTOS DE PUNTO DE ACCESO ADICIONAL (KOHA) | |
Tipo de ítem Koha | Recurso en línea |
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