TEST - Catálogo BURRF
   

Preventive Nutrition : (Registro nro. 289306)

Detalles MARC
000 -CABECERA
campo de control de longitud fija 06344nam a22003855i 4500
001 - NÚMERO DE CONTROL
campo de control 289306
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL
campo de control MX-SnUAN
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN
campo de control 20160429154705.0
007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FÍSICA--INFORMACIÓN GENERAL
campo de control de longitud fija cr nn 008mamaa
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL
campo de control de longitud fija 150903s2010 xxu| o |||| 0|eng d
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO
Número Internacional Estándar del Libro 9781603275422
-- 9781603275422
024 7# - IDENTIFICADOR DE OTROS ESTÁNDARES
Número estándar o código 10.1007/9781603275422
Fuente del número o código doi
035 ## - NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA
Número de control de sistema vtls000343270
039 #9 - NIVEL DE CONTROL BIBLIOGRÁFICO Y DETALLES DE CODIFICACIÓN [OBSOLETO]
Nivel de reglas en descripción bibliográfica 201509030845
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar no-encabezamientos de materia en puntos de acceso VLOAD
Nivel de esfuerzo utilizado en la asignación de encabezamientos de materia 201405050255
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar clasificación VLOAD
-- 201402061152
-- staff
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN
Centro catalogador/agencia de origen MX-SnUAN
Lengua de catalogación spa
Centro/agencia transcriptor MX-SnUAN
Normas de descripción rda
050 #4 - CLASIFICACIÓN DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
Número de clasificación RM214-258
100 1# - ENTRADA PRINCIPAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Bendich, Adrianne.
Término indicativo de función/relación editor.
9 (RLIN) 44627
245 10 - MENCIÓN DE TÍTULO
Título Preventive Nutrition :
Resto del título The Comprehensive Guide for Health Professionals /
Mención de responsabilidad, etc. edited by Adrianne Bendich, Richard J. Deckelbaum.
264 #1 - PRODUCCIÓN, PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, FABRICACIÓN Y COPYRIGHT
Producción, publicación, distribución, fabricación y copyright Totowa, NJ :
Nombre del de productor, editor, distribuidor, fabricante Humana Press,
Fecha de producción, publicación, distribución, fabricación o copyright 2010.
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Otras características físicas recurso en línea.
336 ## - TIPO DE CONTENIDO
Término de tipo de contenido texto
Código de tipo de contenido txt
Fuente rdacontent
337 ## - TIPO DE MEDIO
Nombre/término del tipo de medio computadora
Código del tipo de medio c
Fuente rdamedia
338 ## - TIPO DE SOPORTE
Nombre/término del tipo de soporte recurso en línea
Código del tipo de soporte cr
Fuente rdacarrier
347 ## - CARACTERÍSTICAS DEL ARCHIVO DIGITAL
Tipo de archivo archivo de texto
Formato de codificación PDF
Fuente rda
490 0# - MENCIÓN DE SERIE
Mención de serie Nutrition and Health
500 ## - NOTA GENERAL
Nota general Springer eBooks
505 0# - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO
Nota de contenido con formato Global Issues -- Public Health Benefits of Preventive Nutrition -- Health Economics of Preventive Nutrition -- Econutrition: Preventing Malnutrition with Agrodiversity Interventions -- Nutrition in the Age of Polypharmacy -- Cancer Prevention -- Diet and Childhood Cancer: Preliminary Evidence -- Prevention of Upper Gastrointestinal Tract Cancers -- Factors in the Causation of Female Cancers and Prevention -- The Role of Nutrition and Diet in Prostate Cancer -- Dietary Supplements and Cancer Risk: Epidemiologic Research and Recommendations -- Cardiovascular Disease Prevention -- N-3 Fatty Acids from Fish and Plants: Primary and Secondary Prevention of Cardiovascular Disease -- Cardiovascular Effects of Trans Fatty Acids -- Antioxidant and B-vitamins and Atherosclerosis -- B Vitamins in the Prevention of Cognitive Decline and Vascular Dementia -- Diabetes and Obesity -- The Women's Health Initiative: Lessons for Preventive Nutrition -- Role of Nutrition in the Pathophysiology, Prevention, and Treatment of Type 2 Diabetes and the Spectrum of Cardiometabolic Disease -- Nutrition, Metabolic Syndrome, and Diabetes in the Senior Years -- Adipokines, Nutrition, and Obesity -- Diet, Obesity, and Lipids: Cultural and Political Barriers to Their Control in Developing Economies -- Prevention of Major Disabilities; Improvement in Health Outcomes -- Diet, Osteoporosis, and Fracture Prevention: The Totality of the Evidence -- Gastric Acid Secretions, Treatments, and Nutritional Consequences -- Nutritional Antioxidants, Dietary Carbohydrate, and Age-Related Maculopathy and Cataract -- Micronutrients and Immunity in Older People -- Micronutrients: Immunological and Infection Effects on Nutritional Status and Impact on Health in Developing Countries -- HIV and Nutrition -- Optimal Pregnancy/Infancy Outcomes -- Folic Acid/Folic Acid-Containing Multivitamins and Primary Prevention of Birth Defects and Preterm Birth -- Maternal Nutrition and Preterm Delivery -- Linking Prenatal Nutrition to Adult Mental Health -- Nutrition Transitions Around the World -- Nutritional Habits and Obesity in Latin America: An Analysis of the Region -- Effects of Western Diet on Risk Factors of Chronic Disease in Asia -- Goals for Preventive Nutrition in Developing Countries -- Preventive Nutrition and the Food Industry: Perspectives on History, Present, and Future Directions -- The Role of Preventive Nutrition in Clinical Practice.
520 ## - SUMARIO, ETC.
Sumario, etc. Evidence-based nutritional interventions are now a critical component of preventive medicine, employed in a wide variety of medical scenarios. Preventive Nutrition: A Comprehensive Guide for Health Professionals, Fourth Edition gives health professionals up-to-date, comprehensive reviews that evaluate the dietary practices and interventions that have been shown to reduce disease risk and improve health outcomes. This is the flagship volume for the book series, Nutrition and Health, which has become an essential tool for health professionals. As the state of global health and nutrition have changed much since the publication of the Third Edition, this major revised and expanded Fourth Edition includes newly authored chapters and features analysis of the results of the Women’s Health Initiative, the largest intervention study ever undertaken and completed in postmenopausal women. Other new material includes chapters reviewing the evidence concerning econutrition, micronutrients and major cancers, and cognitive function and other mental health areas. Also discussed are the importance of gastric acid secretions, the nutritional effects of current therapies, and the latest information on the biology of obesity and its relationship to Type 2 diabetes. One key new feature of this edition is a chapter on behavioral strategies to help assure compliance with dietary regimes, maximizing the health benefits of preventive nutrition. The authors have created the most comprehensive and up-to-date review of the nutritional strategies available for the prevention of disease and the promotion of health through nutrition. Patients are looking for credible information from their health care providers about a whole range of subjects covered here, including ß-carotene, lycopene, antioxidants, folate, and the myriad of bioactive phytochemicals found in garlic and other foods. With sections on cardiovascular disease, diabetes, and pregnancy among many others, this volume will be of great value to practicing health professionals, including physicians, nutritionists, dentists, pharmacists, dieticians, health educators, policy makers, health economists, regulatory agencies and research investigators. An entire section covers nutrition transitions around the world including Eastern Europe, Latin America and Asia as well as goals for preventive nutrition in developing countries.
590 ## - NOTA LOCAL (RLIN)
Nota local Para consulta fuera de la UANL se requiere clave de acceso remoto.
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Deckelbaum, Richard J.
Término indicativo de función/relación editor.
9 (RLIN) 319419
710 2# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE ENTIDAD CORPORATIVA
Nombre de entidad corporativa o nombre de jurisdicción como elemento de entrada SpringerLink (Servicio en línea)
9 (RLIN) 299170
776 08 - ENTRADA/ENLACE A UN FORMATO FÍSICO ADICIONAL
Información de relación/Frase instructiva de referencia Edición impresa:
Número Internacional Estándar del Libro 9781603275415
856 40 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS
Identificador Uniforme del Recurso <a href="http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-1-60327-542-2">http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-1-60327-542-2</a>
Nota pública Conectar a Springer E-Books (Para consulta externa se requiere previa autentificación en Biblioteca Digital UANL)
942 ## - ELEMENTOS DE PUNTO DE ACCESO ADICIONAL (KOHA)
Tipo de ítem Koha Recurso en línea

No hay ítems disponibles.

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