TEST - Catálogo BURRF
   

Diet Quality : (Registro nro. 290008)

Detalles MARC
000 -CABECERA
campo de control de longitud fija 05272nam a22003975i 4500
001 - NÚMERO DE CONTROL
campo de control 290008
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL
campo de control MX-SnUAN
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN
campo de control 20160429154731.0
007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FÍSICA--INFORMACIÓN GENERAL
campo de control de longitud fija cr nn 008mamaa
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL
campo de control de longitud fija 150903s2013 xxu| o |||| 0|eng d
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO
Número Internacional Estándar del Libro 9781461473152
-- 9781461473152
024 7# - IDENTIFICADOR DE OTROS ESTÁNDARES
Número estándar o código 10.1007/9781461473152
Fuente del número o código doi
035 ## - NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA
Número de control de sistema vtls000342170
039 #9 - NIVEL DE CONTROL BIBLIOGRÁFICO Y DETALLES DE CODIFICACIÓN [OBSOLETO]
Nivel de reglas en descripción bibliográfica 201509030849
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar no-encabezamientos de materia en puntos de acceso VLOAD
Nivel de esfuerzo utilizado en la asignación de encabezamientos de materia 201405050239
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar clasificación VLOAD
-- 201402061119
-- staff
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN
Centro catalogador/agencia de origen MX-SnUAN
Lengua de catalogación spa
Centro/agencia transcriptor MX-SnUAN
Normas de descripción rda
050 #4 - CLASIFICACIÓN DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
Número de clasificación RM214-258
100 1# - ENTRADA PRINCIPAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Preedy, Victor R.
Término indicativo de función/relación editor.
9 (RLIN) 303991
245 10 - MENCIÓN DE TÍTULO
Título Diet Quality :
Resto del título An Evidence-Based Approach, Volume 2 /
Mención de responsabilidad, etc. edited by Victor R. Preedy, Lan-Anh Hunter, Vinood B. Patel.
264 #1 - PRODUCCIÓN, PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, FABRICACIÓN Y COPYRIGHT
Producción, publicación, distribución, fabricación y copyright New York, NY :
Nombre del de productor, editor, distribuidor, fabricante Springer New York :
-- Imprint: Humana Press,
Fecha de producción, publicación, distribución, fabricación o copyright 2013.
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Extensión xxxiii, 416 páginas 65 ilustraciones, 44 ilustraciones en color.
Otras características físicas recurso en línea.
336 ## - TIPO DE CONTENIDO
Término de tipo de contenido texto
Código de tipo de contenido txt
Fuente rdacontent
337 ## - TIPO DE MEDIO
Nombre/término del tipo de medio computadora
Código del tipo de medio c
Fuente rdamedia
338 ## - TIPO DE SOPORTE
Nombre/término del tipo de soporte recurso en línea
Código del tipo de soporte cr
Fuente rdacarrier
347 ## - CARACTERÍSTICAS DEL ARCHIVO DIGITAL
Tipo de archivo archivo de texto
Formato de codificación PDF
Fuente rda
490 0# - MENCIÓN DE SERIE
Mención de serie Nutrition and Health
500 ## - NOTA GENERAL
Nota general Springer eBooks
505 0# - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO
Nota de contenido con formato The association between diet quality and weight change in adults over time: A systematic review of prospective cohort studies -- Diet quality and cerebral infarction: South Korean aspects -- Diet quality and breast cancer risk -- Nonalcoholic Fatty Liver Disease in Adults: The Impact of Diet and Other Therapeutic Interventions on Clinical and Histologic Outcomes -- C-reactive protein and diet quality in children -- Family Meals and Diet Quality -- The Influence of Motivations to Eat on Weight Status and Diet Quality -- The Role of Food Reinforcement in Food Selection, Energy Intake, and Diet Quality -- Breakfast, Ready-to-Eat Cereal, and Diet Quality -- Fast Food Consumption: Its Association with Food Prices and Dietary Quality -- The German food pyramid -- Diet quality in the context of the Nordic diet -- Dietary Guidelines for Americans: a Brief History -- Awareness of United States Federal Dietary Guidance and Its Association with Dietary Quality -- Food Choices and Healthy Eating in Hispanic Adults -- Puerto Rican guidelines on food and diet quality -- Dietary acculturation and diet quality among the Arab minority population in Israel -- Diet quality in developing countries -- Dietary quality and the nutrition transition in sub-Saharan Africa -- Diet quality in peri-urban settlements: South African aspects -- The “Diet Quality Index” and its applications -- Diet quality assessed with the “Framingham Nutritional Risk Score” -- The Overall Nutritional Quality Index (ONQI™): Derivation, Validation, & Application -- Mediterranean diet quality index and albuminuria levels and relationship between other physiological variables -- Diet Quality and Use of a Personal Digital Assistant: Transitioning from the standard paper diary to electronic diaries -- A systematic review of peer-reviewed studies on diet quality indexes applied to old age: A multitude of predictors of diet quality -- System of Indicators for the Nutritional Quality of Marketing and Food Environment: Product Quality, Availability, Affordability, and Promotion -- Diet quality: What more is there to know?.
520 ## - SUMARIO, ETC.
Sumario, etc. Diet quality is a broad term that encapsulates both perceived and actual practices, personal preferences and cultural diversity. Measuring dietary quality can be problematic and includes investigating food types, the number or size of portions or their frequency. Diet quality may also be related to the type of food being ingested, snacking and other eating habits. Manufactured beverages and fast food may also be included as well as microbiological quality and attempts to improve single food items such as meats or vegetables. In this book, Diet Quality: An Evidence-Based Approach, Volume 2 all of the major facets of diet quality in relation to health outcomes are covered. This important new text includes methods for determining diet quality while adopting a holistic approach to impart information on the major areas of concern or knowledge. Chapters link in measurable indices of health such as obesity, pregnancy outcomes, cancer and cancer outcomes, and mortality. This book represents a diverse set of subject matters and seeks to fill a gap in the literature at a time when there is an increasing awareness that well being is associated with the qualitative nature of diets.  Contributors are authors of international and national standing and emerging fields of science are incorporated. Diet Quality: An Evidence-Based Approach, Volume 2 is a useful new text designed for nutritionists, dietitians, clinicians, epidemiologist, policy makers and health care professionals of various disciplines.
590 ## - NOTA LOCAL (RLIN)
Nota local Para consulta fuera de la UANL se requiere clave de acceso remoto.
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Hunter, Lan-Anh.
Término indicativo de función/relación editor.
9 (RLIN) 320490
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Patel, Vinood B.
Término indicativo de función/relación editor.
9 (RLIN) 317132
710 2# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE ENTIDAD CORPORATIVA
Nombre de entidad corporativa o nombre de jurisdicción como elemento de entrada SpringerLink (Servicio en línea)
9 (RLIN) 299170
776 08 - ENTRADA/ENLACE A UN FORMATO FÍSICO ADICIONAL
Información de relación/Frase instructiva de referencia Edición impresa:
Número Internacional Estándar del Libro 9781461473145
856 40 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS
Identificador Uniforme del Recurso <a href="http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-1-4614-7315-2">http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-1-4614-7315-2</a>
Nota pública Conectar a Springer E-Books (Para consulta externa se requiere previa autentificación en Biblioteca Digital UANL)
942 ## - ELEMENTOS DE PUNTO DE ACCESO ADICIONAL (KOHA)
Tipo de ítem Koha Recurso en línea

No hay ítems disponibles.

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