Advances in Food Process Engineering Research and Applications / (Registro nro. 290294)
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000 -CABECERA | |
---|---|
campo de control de longitud fija | 05946nam a22004095i 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL | |
campo de control | 290294 |
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL | |
campo de control | MX-SnUAN |
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN | |
campo de control | 20160429154742.0 |
007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FÍSICA--INFORMACIÓN GENERAL | |
campo de control de longitud fija | cr nn 008mamaa |
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL | |
campo de control de longitud fija | 150903s2013 xxu| o |||| 0|eng d |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO | |
Número Internacional Estándar del Libro | 9781461479062 |
-- | 9781461479062 |
024 7# - IDENTIFICADOR DE OTROS ESTÁNDARES | |
Número estándar o código | 10.1007/9781461479062 |
Fuente del número o código | doi |
035 ## - NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA | |
Número de control de sistema | vtls000342328 |
039 #9 - NIVEL DE CONTROL BIBLIOGRÁFICO Y DETALLES DE CODIFICACIÓN [OBSOLETO] | |
Nivel de reglas en descripción bibliográfica | 201509030851 |
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar no-encabezamientos de materia en puntos de acceso | VLOAD |
Nivel de esfuerzo utilizado en la asignación de encabezamientos de materia | 201405050242 |
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar clasificación | VLOAD |
-- | 201402061123 |
-- | staff |
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN | |
Centro catalogador/agencia de origen | MX-SnUAN |
Lengua de catalogación | spa |
Centro/agencia transcriptor | MX-SnUAN |
Normas de descripción | rda |
050 #4 - CLASIFICACIÓN DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO | |
Número de clasificación | TP248.65.F66 |
100 1# - ENTRADA PRINCIPAL--NOMBRE DE PERSONA | |
Nombre de persona | Yanniotis, Stavros. |
Término indicativo de función/relación | editor. |
9 (RLIN) | 302022 |
245 10 - MENCIÓN DE TÍTULO | |
Título | Advances in Food Process Engineering Research and Applications / |
Mención de responsabilidad, etc. | edited by Stavros Yanniotis, Petros Taoukis, Nikolaos G. Stoforos, Vaios T. Karathanos. |
264 #1 - PRODUCCIÓN, PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, FABRICACIÓN Y COPYRIGHT | |
Producción, publicación, distribución, fabricación y copyright | Boston, MA : |
Nombre del de productor, editor, distribuidor, fabricante | Springer US : |
-- | Imprint: Springer, |
Fecha de producción, publicación, distribución, fabricación o copyright | 2013. |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA | |
Extensión | x, 677 páginas 75 ilustraciones, 51 ilustraciones en color. |
Otras características físicas | recurso en línea. |
336 ## - TIPO DE CONTENIDO | |
Término de tipo de contenido | texto |
Código de tipo de contenido | txt |
Fuente | rdacontent |
337 ## - TIPO DE MEDIO | |
Nombre/término del tipo de medio | computadora |
Código del tipo de medio | c |
Fuente | rdamedia |
338 ## - TIPO DE SOPORTE | |
Nombre/término del tipo de soporte | recurso en línea |
Código del tipo de soporte | cr |
Fuente | rdacarrier |
347 ## - CARACTERÍSTICAS DEL ARCHIVO DIGITAL | |
Tipo de archivo | archivo de texto |
Formato de codificación | |
Fuente | rda |
490 0# - MENCIÓN DE SERIE | |
Mención de serie | Food Engineering Series, |
Número Internacional Normalizado para Publicaciones Seriadas | 1571-0297 |
500 ## - NOTA GENERAL | |
Nota general | Springer eBooks |
505 0# - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO | |
Nota de contenido con formato | Food Process Engineering Research and Innovation in a Fast-Changing World -- Food Process Engineering Research and Innovation in a Fast-Changing World: Paradigms/Case Studies -- Part I. Food Materials Science and Food Properties -- Advances in Nanotechnology as Applied to Food Systems -- Relaxations, Glass Transition and Engineering Properties of Food Solids -- Molecular-Based Modeling and Simulation Studies of Water-Water and Water-Macromolecule Interactions in Food and Their Effects in Food Dehydration -- Rheological and Structural Characteristics of Nanometer-scale Food Protein Particle Dispersions and Gels -- Transport Properties in Food Process Design -- Part II. Advances in Food Process Technology -- Applying Advances in Food Process Engineering in a Changing World: The Industry Perspective -- Recent Developments in Drying Technologies for Foods -- Batch Coffee Roasting; Roasting Energy Use; Reducing that Use -- Advances and Challenges in Thermal Processing with Flexible Packages -- Current Knowledge in Hygienic Design: Can We Minimize Fouling and Speed Cleaning? -- Encapsulation Systems in the Food Industry -- Aroma Encapsulation in Powder by Spray Drying, Fluid Bed Agglomeration and Coating -- Advancements in Microbial Polysaccharides Research for Frozen Foods and Microencapsulation of Probiotics -- Food Allergens and Processing: A Review of Recent Results -- Part III. Novel Food Processes -- Emerging Technologies for Targeted Food Processing -- Nonthermal Technologies to Extend the Shelf Life of Fresh-cut Fruits and Vegetables -- Enhancing Extraction from Solid Foods and Biosuspensions by Electrical Pulsed Energy (Pulsed Energy Field, Ohmic Heating, and High Voltage Electrical Discharge) -- Food Structure Engineering for Nutrition, Health, and Wellness -- Transfer of Water and Volatiles at Interfaces: Applications to Complex Food Systems -- Part IV. Modeling and Control of Food Processes -- Modeling Process, Quality and Safety: Frameworks and Challenges -- Mathematical Modeling of Transport Phenomena for Simulation and Optimization of Food Processing Operations -- Food Preservation Process Design -- Advanced Sensors, Quality Attributes and Modeling in Food Process Control -- Part V. Modeling and Control of Food Safety and Quality -- Predictive Modelling of Textural Quality of Almonds During Commercial Storage and Distribution -- Developing Next Generation Predictive Models: A Systems Biology Approach -- Dynamic Approach for Assessing Food Quality and Safety Characteristics: The Case of Processed Foods -- Hyperspectral Imaging Technology: A Non-Destructive Tool for Food Quality and Safety Evaluation and Inspection -- Food Chain Safety Management Systems: The Impact of Good Practices -- Part VI. Current and Future Issues -- Does Biofuel Production Threaten Fodo Security? -- Academia-Industry Innovation Interaction: Paradigm Shifts and Avenues for the Future. |
520 ## - SUMARIO, ETC. | |
Sumario, etc. | The International Congress on Engineering and Food (ICEF) has been established as the major international event in the field of Food Engineering. The 11th International Congress on Engineering and Food (ICEF11) took place in Athens, May 22-26, 2011 (www.icef11.org). Papers presented in ICEF11 included topics in Food Materials Science, Engineering Properties of Foods, Advances in Food Process Technology, Novel Food Processes, Food Product Engineering & Functional Foods, Food Waste Engineering, Hygienic Design and Operation of Food Plants, Modeling & Control of Food Processes, Food Process Design & Economics, Modeling Food Safety & Quality, and Innovation Management. This book is based on invited contributions to the Congress. Stavros Yanniotis, Professor of Food Engineering, Department of Food Science and Technology, Agricultural University of Athens Petros S. Taoukis, Professor, Laboratory of Food Chemistry and Technology, School of Chemical Engineering, National Technical University of Athens Nikolaos G. Stoforos, Associate Professor of Food Preservation, Department of Food Science and Technology, Agricultural University of Athens Vaios T. Karathanos, Professor of Food Engineering and Physical Chemistry, Department of Nutrition, Harokopion University of Athens |
590 ## - NOTA LOCAL (RLIN) | |
Nota local | Para consulta fuera de la UANL se requiere clave de acceso remoto. |
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA | |
Nombre de persona | Taoukis, Petros. |
Término indicativo de función/relación | editor. |
9 (RLIN) | 320939 |
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA | |
Nombre de persona | Stoforos, Nikolaos G. |
Término indicativo de función/relación | editor. |
9 (RLIN) | 320940 |
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA | |
Nombre de persona | Karathanos, Vaios T. |
Término indicativo de función/relación | editor. |
9 (RLIN) | 320941 |
710 2# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE ENTIDAD CORPORATIVA | |
Nombre de entidad corporativa o nombre de jurisdicción como elemento de entrada | SpringerLink (Servicio en línea) |
9 (RLIN) | 299170 |
776 08 - ENTRADA/ENLACE A UN FORMATO FÍSICO ADICIONAL | |
Información de relación/Frase instructiva de referencia | Edición impresa: |
Número Internacional Estándar del Libro | 9781461479055 |
856 40 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS | |
Identificador Uniforme del Recurso | <a href="http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-1-4614-7906-2">http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-1-4614-7906-2</a> |
Nota pública | Conectar a Springer E-Books (Para consulta externa se requiere previa autentificación en Biblioteca Digital UANL) |
942 ## - ELEMENTOS DE PUNTO DE ACCESO ADICIONAL (KOHA) | |
Tipo de ítem Koha | Recurso en línea |
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