TEST - Catálogo BURRF
   

Handbook of Food Fortification and Health : (Registro nro. 290374)

Detalles MARC
000 -CABECERA
campo de control de longitud fija 05352nam a22003975i 4500
001 - NÚMERO DE CONTROL
campo de control 290374
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL
campo de control MX-SnUAN
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN
campo de control 20160429154745.0
007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FÍSICA--INFORMACIÓN GENERAL
campo de control de longitud fija cr nn 008mamaa
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL
campo de control de longitud fija 150903s2013 xxu| o |||| 0|eng d
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO
Número Internacional Estándar del Libro 9781461470762
-- 9781461470762
024 7# - IDENTIFICADOR DE OTROS ESTÁNDARES
Número estándar o código 10.1007/9781461470762
Fuente del número o código doi
035 ## - NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA
Número de control de sistema vtls000342096
039 #9 - NIVEL DE CONTROL BIBLIOGRÁFICO Y DETALLES DE CODIFICACIÓN [OBSOLETO]
Nivel de reglas en descripción bibliográfica 201509030847
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar no-encabezamientos de materia en puntos de acceso VLOAD
Nivel de esfuerzo utilizado en la asignación de encabezamientos de materia 201405050238
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar clasificación VLOAD
-- 201402061117
-- staff
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN
Centro catalogador/agencia de origen MX-SnUAN
Lengua de catalogación spa
Centro/agencia transcriptor MX-SnUAN
Normas de descripción rda
050 #4 - CLASIFICACIÓN DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
Número de clasificación RM214-258
100 1# - ENTRADA PRINCIPAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Preedy, Victor R.
Término indicativo de función/relación editor.
9 (RLIN) 303991
245 10 - MENCIÓN DE TÍTULO
Título Handbook of Food Fortification and Health :
Resto del título From Concepts to Public Health Applications Volume 1 /
Mención de responsabilidad, etc. edited by Victor R. Preedy, Rajaventhan Srirajaskanthan, Vinood B. Patel.
264 #1 - PRODUCCIÓN, PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, FABRICACIÓN Y COPYRIGHT
Producción, publicación, distribución, fabricación y copyright New York, NY :
Nombre del de productor, editor, distribuidor, fabricante Springer New York :
-- Imprint: Humana Press,
Fecha de producción, publicación, distribución, fabricación o copyright 2013.
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Extensión xxxI, 400 páginas 98 ilustraciones, 29 ilustraciones en color.
Otras características físicas recurso en línea.
336 ## - TIPO DE CONTENIDO
Término de tipo de contenido texto
Código de tipo de contenido txt
Fuente rdacontent
337 ## - TIPO DE MEDIO
Nombre/término del tipo de medio computadora
Código del tipo de medio c
Fuente rdamedia
338 ## - TIPO DE SOPORTE
Nombre/término del tipo de soporte recurso en línea
Código del tipo de soporte cr
Fuente rdacarrier
347 ## - CARACTERÍSTICAS DEL ARCHIVO DIGITAL
Tipo de archivo archivo de texto
Formato de codificación PDF
Fuente rda
490 0# - MENCIÓN DE SERIE
Mención de serie Nutrition and Health
500 ## - NOTA GENERAL
Nota general Springer eBooks
505 0# - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO
Nota de contenido con formato Part 1. Introductory chapters and perspectives of fortification -- Chapter 1. The link between organizational bodies and fortification strategies and practice: the role of the Flour Fortification Initiative -- Chapter 2. Current mandatory fortificants in developed nations compared to developing nations -- Chapter 3. Fortified Humanitarian Food-Aid Commodities -- Chapter 4. Middle East perspectives of food fortification: Implementation dynamics and policy factors -- Chapter 5. Food fortification policy in Canada -- Part 2. Iron Fortification -- Chapter 6. Iron fortification of milk and dairy products -- Chapter 7. Ferric pyrophosphate as an alternative iron source for food fortification -- Chapter 8. Iron and zinc- fortified parboiled rice -- Chapter 9. Millet flours as a vehicle for fortification with iron and zinc -- Chapter 10. Iron Fortified Drinking Water -- Chapter 11. Heme Iron as source of iron in food fortification -- Part 3. Fortified foods and beverages -- Chapter 12. Fortification of corn flour-derived products -- Chapter 13. Fortified margarine and fat spreads -- Chapter 14. Commercial Conjugated Linoleic Acid (CLA) Fortified Dairy Products -- Chapter 15. Calcium-fortified soymilk -- Chapter 16. The stability of water soluble vitamins and issues in the fortification of foods -- Chapter 17. Fortification of milk with mineral elements -- Chapter 18. Iodine Nutrition: Salt Fortification with Iodine -- Chapter 19. Iodine fortification and hyperthyroidism -- Chapter 20. Lentils (Lens culinaris L.) as a Source of Dietary Selenium -- Chapter 21. Tocotrienol fortification in eggs -- Chapter 22. Vitamin A Fortification of Cooking Oils -- Part 4. Biofortification: biological modes of enhancing nutrient intake -- Chapter 23. Iron and Zinc enhancement in rice endosperm by targeted and synergistic action of genes -- Chapter 24. Novel fortification strategies for staple gluten-free products -- Chapter 25. Biofortified rice to fight folate deficiency -- Chapter 26. Transgenic multivitamin biofortified corn: Science, regulation and politics -- Chapter 27. Selenium Bio-fortified Wheat -- Chapter 28. Market potential of folate biofortified rice in China -- Chapter 29. Biofortified Crops with a Visible Trait: the example of Orange-fleshed Sweetpotato in Sub-Saharan Africa.
520 ## - SUMARIO, ETC.
Sumario, etc. Handbook of Food Fortification and Health: From Concepts to Public Health Applications Volume 1 represents a multidisciplinary approach to food fortification. This book aims to disseminate important material pertaining to the fortification of foods from strategic initiatives to public health applications. Optimal nutritional intake is an essential component of health and wellbeing. Unfortunately situations arise on a local or national scale when nutrient supply or intake is deemed to be suboptimal. As a consequence, ill health occurs affecting individual organs or causing premature death. In terms of public health, malnutrition due to micronutrient deficiency can be quite profound imposing economic and social burdens on individuals and whole communities. This comprehensive text examines the broad spectrum of food fortification in all its manifestations. Coverage includes sections on definitions of fortifications, fortified foods, beverages and nutrients, fortifications with micronutrients, biofortification, impact on individuals, public health concepts and issues, and selective methods and food chemistry. Handbook of Food Fortification and Health: From Concepts to Public Health Applications Volume 1 is an indispensable text designed for nutritionists, dietitians, clinicians and health related professionals.
590 ## - NOTA LOCAL (RLIN)
Nota local Para consulta fuera de la UANL se requiere clave de acceso remoto.
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Srirajaskanthan, Rajaventhan.
Término indicativo de función/relación editor.
9 (RLIN) 321066
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Patel, Vinood B.
Término indicativo de función/relación editor.
9 (RLIN) 317132
710 2# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE ENTIDAD CORPORATIVA
Nombre de entidad corporativa o nombre de jurisdicción como elemento de entrada SpringerLink (Servicio en línea)
9 (RLIN) 299170
776 08 - ENTRADA/ENLACE A UN FORMATO FÍSICO ADICIONAL
Información de relación/Frase instructiva de referencia Edición impresa:
Número Internacional Estándar del Libro 9781461470755
856 40 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS
Identificador Uniforme del Recurso <a href="http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-1-4614-7076-2">http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-1-4614-7076-2</a>
Nota pública Conectar a Springer E-Books (Para consulta externa se requiere previa autentificación en Biblioteca Digital UANL)
942 ## - ELEMENTOS DE PUNTO DE ACCESO ADICIONAL (KOHA)
Tipo de ítem Koha Recurso en línea

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