Nutritional Influences on Bone Health / (Registro nro. 291273)
[ vista simple ]
000 -CABECERA | |
---|---|
campo de control de longitud fija | 04833nam a22003855i 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL | |
campo de control | 291273 |
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL | |
campo de control | MX-SnUAN |
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN | |
campo de control | 20160429154840.0 |
007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FÍSICA--INFORMACIÓN GENERAL | |
campo de control de longitud fija | cr nn 008mamaa |
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL | |
campo de control de longitud fija | 150903s2010 xxk| o |||| 0|eng d |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO | |
Número Internacional Estándar del Libro | 9781848829787 |
-- | 9781848829787 |
024 7# - IDENTIFICADOR DE OTROS ESTÁNDARES | |
Número estándar o código | 10.1007/9781848829787 |
Fuente del número o código | doi |
035 ## - NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA | |
Número de control de sistema | vtls000344587 |
039 #9 - NIVEL DE CONTROL BIBLIOGRÁFICO Y DETALLES DE CODIFICACIÓN [OBSOLETO] | |
Nivel de reglas en descripción bibliográfica | 201509030355 |
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar no-encabezamientos de materia en puntos de acceso | VLOAD |
Nivel de esfuerzo utilizado en la asignación de encabezamientos de materia | 201405050309 |
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar clasificación | VLOAD |
-- | 201402061301 |
-- | staff |
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN | |
Centro catalogador/agencia de origen | MX-SnUAN |
Lengua de catalogación | spa |
Centro/agencia transcriptor | MX-SnUAN |
Normas de descripción | rda |
050 #4 - CLASIFICACIÓN DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO | |
Número de clasificación | RC927-927.5 |
100 1# - ENTRADA PRINCIPAL--NOMBRE DE PERSONA | |
Nombre de persona | Burckhardt, Peter. |
Término indicativo de función/relación | editor. |
9 (RLIN) | 316436 |
245 10 - MENCIÓN DE TÍTULO | |
Título | Nutritional Influences on Bone Health / |
Mención de responsabilidad, etc. | edited by Peter Burckhardt, Bess Dawson-Hughes, Connie Weaver. |
264 #1 - PRODUCCIÓN, PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, FABRICACIÓN Y COPYRIGHT | |
Producción, publicación, distribución, fabricación y copyright | London : |
Nombre del de productor, editor, distribuidor, fabricante | Springer London : |
-- | Imprint: Springer, |
Fecha de producción, publicación, distribución, fabricación o copyright | 2010. |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA | |
Extensión | xvii, 187 páginas 50 ilustraciones, 12 ilustraciones en color. |
Otras características físicas | recurso en línea. |
336 ## - TIPO DE CONTENIDO | |
Término de tipo de contenido | texto |
Código de tipo de contenido | txt |
Fuente | rdacontent |
337 ## - TIPO DE MEDIO | |
Nombre/término del tipo de medio | computadora |
Código del tipo de medio | c |
Fuente | rdamedia |
338 ## - TIPO DE SOPORTE | |
Nombre/término del tipo de soporte | recurso en línea |
Código del tipo de soporte | cr |
Fuente | rdacarrier |
347 ## - CARACTERÍSTICAS DEL ARCHIVO DIGITAL | |
Tipo de archivo | archivo de texto |
Formato de codificación | |
Fuente | rda |
500 ## - NOTA GENERAL | |
Nota general | Springer eBooks |
505 0# - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO | |
Nota de contenido con formato | Dietary Protein and Bone Mass Accrual -- Protein Effects on Bone and Muscle in Elderly Women -- Dietary Protein and Bone Health: The Urgent Need for Large-Scale Supplementation Studies -- Protein Intake During Weight Loss: Effects on Bone -- A Comparison of Asian Asian and American Asian populations: Calcium and Bone Accretion During Formation of Peak Bone Mass -- Estimating Calcium Requirements -- Independent and Combined Effects of Exercise and Calcium on Bone Structural and Material Properties in Older Adults -- The Bone Benefits of Calcium and Exercise in Children -- Calcium Supplementation Plays a Positive Role in Bone and Body Composition in Chinese Adolescents -- Effects of High Calcium and Vitamin D Diets on Changes in Body Fat, Lean Mass, and Bone Mineral Density by Self-Controlled Dieting for 4 Months in Young Asian Women -- Trace Elements and Bone -- Phosphorus and Bone -- Seasonal Differences in Mineral Homeostasis and Bone Metabolism in Response to Oral Phosphate Loading in Older Northern Chinese Adults -- Diabetes Mellitus and Osteoporosis -- Vitamin D and Muscle -- Vitamin D and Bone Health -- Effects of Vitamin D on Bone Health in Healthy Young Adults -- Vitamin D Effects on Bone Structure in Childhood and Aging -- Dietary Patterns and Bone Health -- Nutritional Factors that Influence Change in Bone Density and Stress Fracture Risk Among Young Female Cross-County Runners -- A Dietary Pattern That Predicts Physical Performance in an Elderly Population -- Citrus Hesperidin and Bone Health: From Preclinical Studies to Nutritional Intervention Trials -- Acidosis and Bone -- Acid–Base Homeostasis and the Skeleton: An Update on Current Thinking -- Acid–Base Balance, Bone, and Muscle -- The Effect of Mineral Waters on Bone Metabolism: Alkalinity Over Calcium? -- Bone-Anabolic Impact of Dietary High Protein Intake Compared with the Effects of Low Potential Renal Acid Load, Endogenous Steroid Hormones, and Muscularity in Children -- Salt Sensitivity, Metabolic Acidosis, and Bone Health. |
520 ## - SUMARIO, ETC. | |
Sumario, etc. | Nutritional Influences on Bone Health presents a collection of papers from the 7th International Symposium on Nutritional Aspects of Osteoporosis, the primary forum for scientists in the field of nutrition and bone health. Key themes from this symposium included the permeation of the Western diet across the globe, calcium, vitamin D and acid-base balance.Written by authorities on the impact of nutrition on bone health, this volume brings the reader the emerging trends, new messages and the latest scientific data in the field, to inform future research and clinical practice.Peter Burckhardt, MD is a Professor of Medicine at the Clinique Bois-Cerf of the Hirslanden Hospital in Lausanne, Switzerland. In addition to his activities as a clinician and academic teacher, Professor Burckhardt has authored more than 300 scientific publications and has been a member of several editorial boards.Bess Dawson Hughes, MD is a Professor of Medicine and a Senior Scientist for the USDA Nutrition Research Center on Aging at Tufts University Boston, in Massachusetts, USA.Connie Weaver, PhD is a Distinguished Professor and Department Head at the Foods and Nutrition Department at Purdue University in Indiana, USA. |
590 ## - NOTA LOCAL (RLIN) | |
Nota local | Para consulta fuera de la UANL se requiere clave de acceso remoto. |
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA | |
Nombre de persona | Dawson-Hughes, Bess. |
Término indicativo de función/relación | editor. |
9 (RLIN) | 316437 |
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA | |
Nombre de persona | Weaver, Connie. |
Término indicativo de función/relación | editor. |
9 (RLIN) | 322486 |
710 2# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE ENTIDAD CORPORATIVA | |
Nombre de entidad corporativa o nombre de jurisdicción como elemento de entrada | SpringerLink (Servicio en línea) |
9 (RLIN) | 299170 |
776 08 - ENTRADA/ENLACE A UN FORMATO FÍSICO ADICIONAL | |
Información de relación/Frase instructiva de referencia | Edición impresa: |
Número Internacional Estándar del Libro | 9781848829770 |
856 40 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS | |
Identificador Uniforme del Recurso | <a href="http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-1-84882-978-7">http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-1-84882-978-7</a> |
Nota pública | Conectar a Springer E-Books (Para consulta externa se requiere previa autentificación en Biblioteca Digital UANL) |
942 ## - ELEMENTOS DE PUNTO DE ACCESO ADICIONAL (KOHA) | |
Tipo de ítem Koha | Recurso en línea |
No hay ítems disponibles.