Detection of Bacteria, Viruses, Parasites and Fungi : (Registro nro. 312788)
[ vista simple ]
000 -CABECERA | |
---|---|
campo de control de longitud fija | 04394nam a22003855i 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL | |
campo de control | 312788 |
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL | |
campo de control | MX-SnUAN |
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN | |
campo de control | 20160429160612.0 |
007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FÍSICA--INFORMACIÓN GENERAL | |
campo de control de longitud fija | cr nn 008mamaa |
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL | |
campo de control de longitud fija | 150903s2010 ne | o |||| 0|eng d |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO | |
Número Internacional Estándar del Libro | 9789048185443 |
-- | 9789048185443 |
024 7# - IDENTIFICADOR DE OTROS ESTÁNDARES | |
Número estándar o código | 10.1007/9789048185443 |
Fuente del número o código | doi |
035 ## - NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA | |
Número de control de sistema | vtls000365518 |
039 #9 - NIVEL DE CONTROL BIBLIOGRÁFICO Y DETALLES DE CODIFICACIÓN [OBSOLETO] | |
Nivel de reglas en descripción bibliográfica | 201509030655 |
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar no-encabezamientos de materia en puntos de acceso | VLOAD |
Nivel de esfuerzo utilizado en la asignación de encabezamientos de materia | 201405070414 |
Nivel de esfuerzo utilizado para asignar clasificación | VLOAD |
-- | 201402211254 |
-- | staff |
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN | |
Centro catalogador/agencia de origen | MX-SnUAN |
Lengua de catalogación | spa |
Centro/agencia transcriptor | MX-SnUAN |
Normas de descripción | rda |
050 #4 - CLASIFICACIÓN DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO | |
Número de clasificación | QR46 |
100 1# - ENTRADA PRINCIPAL--NOMBRE DE PERSONA | |
Nombre de persona | Viola Magni, Mariapia. |
Término indicativo de función/relación | editor. |
9 (RLIN) | 354715 |
245 10 - MENCIÓN DE TÍTULO | |
Título | Detection of Bacteria, Viruses, Parasites and Fungi : |
Resto del título | Bioterrorism Prevention / |
Mención de responsabilidad, etc. | edited by Mariapia Viola Magni. |
246 3# - FORMA VARIANTE DE TÍTULO | |
Título propio/Titulo breve | Proceedings of the NATO Advanced Research Workshop on Detection of Bacteria, Viruses, Parasites and Fungi Perugia, Italy November 18-21, 2008 |
264 #1 - PRODUCCIÓN, PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, FABRICACIÓN Y COPYRIGHT | |
Producción, publicación, distribución, fabricación y copyright | Dordrecht : |
Nombre del de productor, editor, distribuidor, fabricante | Springer Netherlands : |
-- | Imprint: Springer, |
Fecha de producción, publicación, distribución, fabricación o copyright | 2010. |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA | |
Extensión | vii, 510 páginas |
Otras características físicas | recurso en línea. |
336 ## - TIPO DE CONTENIDO | |
Término de tipo de contenido | texto |
Código de tipo de contenido | txt |
Fuente | rdacontent |
337 ## - TIPO DE MEDIO | |
Nombre/término del tipo de medio | computadora |
Código del tipo de medio | c |
Fuente | rdamedia |
338 ## - TIPO DE SOPORTE | |
Nombre/término del tipo de soporte | recurso en línea |
Código del tipo de soporte | cr |
Fuente | rdacarrier |
347 ## - CARACTERÍSTICAS DEL ARCHIVO DIGITAL | |
Tipo de archivo | archivo de texto |
Formato de codificación | |
Fuente | rda |
490 0# - MENCIÓN DE SERIE | |
Mención de serie | NATO Science for Peace and Security Series A: Chemistry and Biology, |
Número Internacional Normalizado para Publicaciones Seriadas | 1874-6489 |
500 ## - NOTA GENERAL | |
Nota general | Springer eBooks |
505 0# - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO | |
Nota de contenido con formato | BIOTERRORISM PREVENTION -- Bioterrorism: A Potential Weapon for Terrorist Attacks Through Food and Water Contamination: Evolution of Our Understanding of the Use of Chemical and Bacteriological Weapons -- Detection and Quantification of Bacteria and Fungi Using Solid-Phase Cytometry -- Vulnerability Assessment and Mapping of Akounq Groundwater Body, Armenia -- BACTERIA DIAGNOSTIC TESTS -- Methods for Detection of Shiga-Toxin Producing Escherichia coli (STEC) -- Genetic Diversity of Enterococci in Bryndza Cheese -- Salmonella Infections -- Molecular Diagnostics of Staphylococcus aureus -- Molecular Methods to Detect Bacillus cereus and Bacillus thuringiensis in Foods -- Control of Listeria monocytogenes in San Daniele Dry Cured Ham by Different Technologies: Reduction of L. Monocytogenes in Dry Cured Ham -- VIRAL INFECTIONS -- Epidemiology and Diagnosis of Hepatitis B in the Mediterranean Region and Elsewhere -- Hepatitis E Virus (HEV) – An Emerging Viral Pathogen -- Dengue Virus Diagnostics -- PARASITES AND FUNGI -- Infectious Forms of Parasites in Food: Man Embedded in Ecosystems -- Unusual Developmental Pattern of Expression of Enzymes Involved in DNA Biosynthesis in Trichinella spiralis and Trichinella pseudospiralis -- Immunodulation and Helminths: Towards New Strategies for Treatment of Immune-Mediated Diseases? -- Parasites and Oncogenesis with a Special Reference to Gastro-Intestinal Neoplasia Induced by Cryptosporidium parvum -- Smart Biosensors for Determination of Mycotoxines. |
520 ## - SUMARIO, ETC. | |
Sumario, etc. | When somebody mentions terrorism attack the attention is immediately concentrated on military type attacks such as bombs, kamikazes or similar kinds and nobody thinks about the possible existence of more sophisticated means such as the use of toxic gas or agents which may be transmitted by contaminated food, water and air and may interest a large number of people. This book intends to put the attention on this problem and to demonstrate how easy it is in particular to contaminate food. Four different sectors were analysed: bacteria, virus, parasites and pollutants and for each the possible agents and the facilities for creating diseases in many people through contaminated food are described. Also some species of common bacteria like Escherichia coli or Enterococci, present in many foods, may produce toxins, causing diarrhoea in a large number of persons as happened in China in 1991 when 224,000 persons were affected by contaminated ice cream. On the other hand parasites can also be transmitted by uncooked fish and reptile meat. New diagnostic methods are also illustrated which in comparison to traditional methods permits quick analysis of many samples. |
590 ## - NOTA LOCAL (RLIN) | |
Nota local | Para consulta fuera de la UANL se requiere clave de acceso remoto. |
710 2# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE ENTIDAD CORPORATIVA | |
Nombre de entidad corporativa o nombre de jurisdicción como elemento de entrada | SpringerLink (Servicio en línea) |
9 (RLIN) | 299170 |
776 08 - ENTRADA/ENLACE A UN FORMATO FÍSICO ADICIONAL | |
Información de relación/Frase instructiva de referencia | Edición impresa: |
Número Internacional Estándar del Libro | 9789048185429 |
856 40 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS | |
Identificador Uniforme del Recurso | <a href="http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-90-481-8544-3">http://remoto.dgb.uanl.mx/login?url=http://dx.doi.org/10.1007/978-90-481-8544-3</a> |
Nota pública | Conectar a Springer E-Books (Para consulta externa se requiere previa autentificación en Biblioteca Digital UANL) |
942 ## - ELEMENTOS DE PUNTO DE ACCESO ADICIONAL (KOHA) | |
Tipo de ítem Koha | Recurso en línea |
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