000 01151nam a2200301 i 4500
001 152746
003 MX-SnUAN
005 20160429145600.0
008 120404s1983 nyu g b 001 0 eng d
020 _a0453004474
035 _avtls000175425
039 9 _a201406150727
_bVLOAD
_c201406071122
_dVLOAD
_c201303180330
_dVLOAD
_c201204040920
_dVLOAD
_y201105180826
_zVLOAD
040 _aMX-SnUAN
_bspa
_cMX-SnUAN
_erda
050 0 0 _aRM237.8
_b.R655 1983
100 1 _aRoth, Harriet.
_eautor
_9153792
245 1 0 _aDeliciously low :
_bthe gourmet guide to low-sodium, low-fat, low-cholesterol, low-sugar cooking /
_cby Harriet Roth ; foreword by John W. Farquhar.
264 1 _aNew York :
_bNew American Library,
_cc1983.
300 _a350 páginas ;
_c24 cm.
336 _atexto
_btxt
_2rdacontent
337 _ano mediado
_bn
_2rdamedia
338 _avolumen
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliografía: páginas 321-322.
650 4 _aDieta baja en colesterol
_xRecetas
_9153793
650 4 _aDieta baja en grasa
_xRecetas.
_918293
650 4 _aDieta libre de azúcar
_xRecetas
_9153794
650 4 _aDieta libre de sal
_xRecetas
_9153795
942 _c1
999 _c152746
_d152746