000 00856nam a2200253 i 4500
001 73845
003 MX-SnUAN
005 20160429143714.0
008 120403s1969 us g s 00 eng d
035 _avtls000040069
039 9 _a201406140910
_bVLOAD
_c201406061051
_dVLOAD
_c201303161618
_dVLOAD
_c201204031215
_dVLOAD
_y201105171709
_zVLOAD
040 _aMX-SnUAN
_bspa
_cMX-SnUAN
_erda
050 1 4 _aRC143
_bF6
245 0 0 _aFood-borne infections and intoxications and intoxications
_ced. by Hans Riemman
264 1 _aNew York
_bAcademic Press
_c1969
300 _a698 páginas
336 _atexto
_btxt
_2rdacontent
337 _ano mediado
_bn
_2rdamedia
338 _avolumen
_bnc
_2rdacarrier
650 4 _aAlimentos
_xMicrobiología.
_949609
650 4 _aIntoxicación por alimentos.
_966282
700 1 _aRiemman, Hans.
_eeditor
_966283
942 _c1
999 _c73845
_d73845