TEST - Catálogo BURRF
   

Procedures for home freezing of vegetables, fruits, and prepared foods: classified notes on review of literature / by Elsie H. Dawson and Gladys L. Gilpin, food specialists, and Howard Reynolds, bacteriologist, bureau of human nutrition and home economics, Agricultural research administration.

Por: Tipo de material: TextoTextoSeries Agriculture handbook / United States Department of Agriculture ; no. 2Editor: Washington: U.S. Dept. of Agriculture, 1950Descripción: ii, 106 páginas ; 26 cmTipo de contenido:
  • texto
Tipo de medio:
  • no mediado
Tipo de portador:
  • volumen
Tema(s): Clasificación LoC:
  • TX610 .D3 1950
Valoración
    Valoración media: 0.0 (0 votos)
Existencias
Tipo de ítem Biblioteca actual Signatura Copia número Estado Fecha de vencimiento Código de barras
Libro Libro BURRF: FIVC (2P) TX610 .D3 1950 1 (Sólo préstamo en sala) 1080178514

Universidad Autónoma de Nuevo León
Secretaría de Extensión y Cultura - Dirección de Bibliotecas @
Soportado en Koha